NanoiBeba, nadam se da se sad osjećaš bolje i lakše, nakon što si se dobro isprdala samnom. Vidim da si strašno osjetljiva na ovu temu, pa ću ti što obzirnije pokušati objasniti. Ja nemam problema s viškom kila, imam s manjkom. Znači, kako ti imaš problema s prevelikom željom za hranom, ja imam s nedostatkom te iste želje. Da sam se upustila, nakon četiri poroda i po 20 kila dobivenih u svakoj trudnoći, sad bi izgledala kao jedna tanka hrpa viška kože, labava i mršava. A budući da se želim osjećati dobro u svom tijelu, morala sam itekako paziti kako jedem, kako živim, kakav mi je stil života. Kao što ti možeš prestati paziti što i koliko jedeš i natući još sto kila, tako sam ja mogla prestati paziti što i koliko jedem i imati 40 kila, pustiti da mi koža s trbuha visi do koljena, da mi guzica izgleda ko pasje uši i da imam kondicije ko moja pokojna baba pred smrt. Nisam to htjela pa sam počela paziti da imam više obroka, da se ne pretrpavam smećem i da se krećem toliko intenzivno da se učvrstim jednako kao da vježbam ili idem u teretanu, da bi se definirala. Znači ista stvar kao kod tebe, samo u obrnutom pravcu i samokontrola i strog režim je i umom slučaju jednako važna. Cigarete su nevažne u mom slučaju, budući da meni NE treba ništa da mi smanji apetit. Moji postovi nisu bili zlonamjerni nego dobronamjerni jer moji mršavi geni, kako ih vi zovete, meni ne znače previše ako mi je moja mršavost problem.