-
Joj Trina, ja živim s pušačem. I zato si mi na zubu. Dok on puši, ja jedem. Ono kaj se ne razumijemo je da svatko od nas ima neku ovisnost. Barem malu. I zato je to tako teško pisati i generalizirati. Ali sigurno da stoji ono ak pušiš i piješ, manje jedeš. valjda se shvatili da je on mršav, a mene ima 
tak meni MM stalno doma govori - opet jedeš. A on lijepo zapalia i obavi svoj gušt, tak da je meni možda žao kaj nisam pušač - možda bi mi trbuh bio manji.
Moja kilaža je još u granici normale za moje godine, ali voljela bih imati manje. Poanta je da od tempa kojim živimo, svi imamo neki ispušni ventil, a na ovoj temi nam je to uglavnom hrana.
A sada se vraćam na temu. Jedna moja prijateljica je silom htjela smršaviti i počela je paziti kaj jede, ali kile nisu išle dole. Valjda godine, kaj ja znam. I onda je ona isto pribjegla nekakvoj kemiji - pojma nemam, možda baš herbalife. I tek tada je uspjela skinuti kile. Jednostavno bez tok nekog dodaka nije iššlo. I sada održava težinu bez problema ali isto veli da su joj usta više zatvorena, neg otvorena, odnosno da je stalno pomalo gladna, i da ne jede sve kaj i koliko bi htjela
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma