-
-
Osoblje foruma
marta prvotno napisa
Na kojoj si sad kilazi?
Sad ova 'oce i top secret podatke. 
Ali ok, nije neki bed. Kilaza se krece od 92.5 - 93.5, ovisno o tome gdje sam unutar ciklusa. Razuman cilj mi je 80 kila. Prosjecne sam visine, tako da ce me to staviti u overweight kategoriju po BMI, ali to me ne dira, s obzirom na postojecu misicnu masu i na stvarno ogromne kolicine viska koze (rastezem se kao shar pei, ali ne vidi se jer zemlja Amerika ima super dostupne odlicne potkosulje
). S obzirom na godine, overweight mi je ok. Aktivna jesam, zdravstvenih problema nemam, sve pet.
Za red velicina, za one koji me nisu vidjeli osobno, ili bar na slici, nosim majice velicine L i donje dijelove americki 10-12, ili ako nije brojcano, onda L. Kupila sam hlace u zagrebackoj Zari prije par tjedana, velicina L. To su samo smjernice koje pokazuju da je BMI samo neka okvirna smjernica, a ponekad su i same kile. Ima me viska, naravno, ali teoretski i po tko zna kakvim tablicama, moja kilaza ne bi trebala stati ni u jednu od ovih velicina, a ne hodam okolo kao rolana sunka iz koje sve curi, majkemi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma