Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lavko, koliko se "vrednuje", odnosno kako se postavlja prema tom priznanju - imam problem?

Ja nemam veliki problem s prejedanjem, samo mali , ali volim zapaliti cca 2 cigarete dnevno. Odrekla sam se toga od Nove godine, ali se toliko puta sjetim kako bi mi baš sad pasala cigareta, da mi je muka od same sebe. Tako da mi se to priznanje - imam problem - čini beskorisnim. Trudim se, al baš me muči hoće li ikad proći taj osjećaj "jednom ovisnik, uvijek ovisnik".

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Lavko, koliko se "vrednuje", odnosno kako se postavlja prema tom priznanju - imam problem?

Ja nemam veliki problem s prejedanjem, samo mali , ali volim zapaliti cca 2 cigarete dnevno. Odrekla sam se toga od Nove godine, ali se toliko puta sjetim kako bi mi baš sad pasala cigareta, da mi je muka od same sebe. Tako da mi se to priznanje - imam problem - čini beskorisnim. Trudim se, al baš me muči hoće li ikad proći taj osjećaj "jednom ovisnik, uvijek ovisnik".
    Evo sjedoh sad u miru, uspavala sam malu.
    Čuj...priznanje je nekad pola posla, al ja bih rekla da je važno što će s tim priznanjem. Zapravo, ključno je zašto to činiš.
    Koji ti je motiv? Recimo moji su motivi svi odreda žešći...želim prestati prežderavati se, jer..to činim iz emocionalnih razloga, jer tako potiskujem emocije, jer to nije normalan odnos prema hrani i to nisu dobri razlozi za jesti, jer ne uživam u hrani nego samo trpam, jer tako skrivam prave emocije a njih trebam itekako rješavati..i vrh vrhova..jer tako nisam dobra osoba, supruga, majka. Jer to nisam prava ja.

Nekako imam osjećaj da tvoji motivi i nisu slični haha. Ako ti je motiv da prestaneš s te dvije cigarete - trebala bih, ali ne znam zašto..mislim da ne valja.
    Moraš znati zašto. I koliko ti je na skali od 1-10 taj zašto bitan. Meni je 11.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •