Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    dzabe mi tebi sve govorile

Je.

Quilty as charged.
    Znam.

Jedino me tješi to da sam ipak nekad svaki dan bila u Maksimiru na trčanju, da sam ispenjala lijepu količinu vrhova u Alpama, da sam 10 godina redovito vježbala jogu... da znam dosta o pravilnoj prehrani...
    I nadam se da će ova grozna faza proći i da ću se vratiti sebi. Možda.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Je.

Quilty as charged.
    Znam.

Jedino me tješi to da sam ipak nekad svaki dan bila u Maksimiru na trčanju, da sam ispenjala lijepu količinu vrhova u Alpama, da sam 10 godina redovito vježbala jogu... da znam dosta o pravilnoj prehrani...
    Ma nece i neces, dok ne odlucis da ce proci i da se trebas vratiti sama sebi. Dzabe sve ovo sto znas, jos ce te vise i izluditi.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nece i neces, dok ne odlucis da ce proci i da se trebas vratiti sama sebi. Dzabe sve ovo sto znas, jos ce te vise i izluditi.
    Baš tako.
    Luda sam više od same sebe i nesposobnosti da se pokrenem.

Sličica:

Dok je Smjehuljica preko praznika bila kod moje mame vježbala je čitanje (koje joj baš i ne ide), moja mama je zabrijala da dijete ne vidi dobro. Ja sam u roku pola sata zakazala okulistički pregled. Pregled je pokazao da je sve ok i ja sam počala brijati da treba logopeda. U roku pol dana sam skupila preporuke za logopeda i naručila ju.

Sredinom prosinca dobila sam uputnicu za sebe za dermatologa. Poslala sam mail na centralno naručivanje prekjučer. Jer mi se počelo gaditi gledati rozi post-it na kojem piše da to moram napraviti.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Baš tako.
    Luda sam više od same sebe i nesposobnosti da se pokrenem.

Sličica:

Dok je Smjehuljica preko praznika bila kod moje mame vježbala je čitanje (koje joj baš i ne ide), moja mama je zabrijala da dijete ne vidi dobro. Ja sam u roku pola sata zakazala okulistički pregled. Pregled je pokazao da je sve ok i ja sam počala brijati da treba logopeda. U roku pol dana sam skupila preporuke za logopeda i naručila ju.

Sredinom prosinca dobila sam uputnicu za sebe za dermatologa. Poslala sam mail na centralno naručivanje prekjučer. Jer mi se počelo gaditi gledati rozi post-it na kojem piše da to moram napraviti.
    I sto bi se mi trebali sad diviti da dijete stavljas visoko na listu prioriteta ( cak i kad NE treba. Npr. ovaj logoped, dijete je zavrsilo prvo polugodiste prvog razreda, ocekivano je da jedva cita, a ne dobro. Osim ako nije napredno u citanju.) , a od sebe zadnju rupu na svirali i žrtvu?
    Da se razumijemo ja imam dvoje djece sa vrlo ozbiljnim poteskocama koje traju godinama, prosla sam s niima terapija i terapeuta ne znam im niti broj. O kucnom radu da ne govorimo. Ali imam previse godina da si mogu priustiti da budem zadanja rupa na svirali. Tijelo i um to vise ne mogu podnostiti.
    U jednom trenutku sam " zrtvovala" cak i vlastitu djecu , i njihove privatne skupe terapije da sebi platim nutricionistu i trenera.
    Moram reci da sam osobno imala puno bolje rezultate od njih i da je to stvarno dobro ulozen novac.
    Posljednje uređivanje od sirius : 17.01.2019. at 16:40

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moram reci da sam osobno imala puno bolje rezultate od njih i da je to stvarno dobro ulozen novac.

Čim više uložiš u sebe, činiš veću uslugu Smjehuljici, jer neće morat bedinat prerano ostajelu mater. Sigurno će joj biti draže s tobom pustopašno skakutati po planinskim vrhuncima nego ti pomagat preko ceste s pet banki!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    I sto bi se mi trebali sad diviti da dijete stavljas visoko na listu prioriteta ( cak i kad NE treba. Npr. ovaj logoped, dijete je zavrsilo prvo polugodiste prvog razreda, ocekivano je da jedva cita, a ne dobro. Osim ako nije napredno u citanju.) , a od sebe zadnju rupu na svirali i žrtvu?
    Da se razumijemo ja imam dvoje djece sa vrlo ozbiljnim poteskocama koje traju godinama, prosla sam s niima terapija i terapeuta ne znam im niti broj. O kucnom radu da ne govorimo. Ali imam previse godina da si mogu priustiti da budem zadanja rupa na svirali. Tijelo i um to vise ne mogu podnostiti.
    U jednom trenutku sam " zrtvovala" cak i vlastitu djecu , i njihove privatne skupe terapije da sebi platim nutricionistu i trenera.

Ne ne očekujem divljenje.
    Ovo je samo bila sličica situacije koje sam svjesna.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hoće, kad ti odlučiš da je dosta i da si na prvom mjestu TI

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •