Citiraj Mila majka prvotno napisa Vidi poruku
Trudim se svaki dan preći 10 000 koraka, kad bude prilike ići ću još više u prirodu i planine. Ali vježbanje u teretani, nikako. Jednostavno me ne privlači.
E, što se viška tiče, iskreno, i sa svojih 64-65 kg (171 cm) i dalje imam viškova, no mislim da je možda stvar u tome da nemam puno mišića i da sam, zapravo, sitnije građe. Zapešće mi je 14 cm, to bi trebalo značiti neku sitniju građu.
Ja koliko sam pratila na aplikacijama šetnje, isti broj koraka napravljen u laganoj ili intenzivnijoj šetnji daju jako različite rezultate.
Imaš sto vrsti programa na netu, od skakutavih do pilatesa, callaneticsa, yoga... Ti nemaš viška, nekom laganom vježbom, dva puta tjedno možeš imati krasne rezultate.
Ne znam koliko imaš godina, no znam hrpu žena koja je lagano održavala svoju težinu do 30 i neke, nakon toga krenu lude promjene u tijelu,gubimo mišićnu masu, masti se talože.
Meni osobno je krivo što u neko periodu 35 + nisam malo više zapela s vježbanjem ( inače sam totalno nesportski tip, ali u trideset i nekoj me ekipa s rode potakla na vježbu), prepustila sam se sjedalačkom poslu, gužvi, stresu i vježbala periodično.