-
Osoblje foruma
Pa da, racunam (mislim, nadam se, sto vec) da negdje jest feler, samo ne znam koji je. Provjeravala sam inzulin prije 11 mjeseci, glukozu takodjer, a i testosteron, da iskljucimo PCOS do kraja (iako nije bas ni postojala neka sumnja). Sve je unutar normalnih vrijednosti, nikakva sumnja ni na sto. Prolaktin je bio povisen, ali ocekivano. Tad sam dojila puno vise nego sad, godinu dana kasnije. Prije tocno dvije godine smo provjerili hemoglobin A1C, i to je bilo sve ok. TCH u listopadu 2017, 1.40 MIUL, sto je znacilo automatsku diskvalifikaciju sto se tice daljnih testiranja.
Nemam problema s gladi i B vitaminom, izbacila sam B6 jer sam iskopala negdje da, kao sto moze pomoci kod ovulacije, moze je i sprjecavati. Mozda je slucajnost, a mozda i ne, ali otkad sam izbacila tih dodatnih 50g B6, imala sam 3 redovna ciklusa, jedan za drugim.
Moram priznati da me ne privlaci keto prvenstveno zbog visoke kalorijske vrijednosti - nemam uopce prostora za greske, bilo kakve vrste. Znam dosta ljudi kojima je keto pomogao, i te kako, sto se tice gubitka kila, ali znam i one kojima nije. Ja sam na relativno niskim UH vec prilicno dugo, 10-11 godina.
Prilicno je sigurno da nemam neku cudnovatu bolest, ali bilo bi zgodno nekako prokuziti sto koci cijelu pricu, pa makar jedino postignuce bilo to da ne dobijem niti gram (a kamoli za stalno) u lutealnoj fazi ciklusa. Ako zadrzavam vodu (trajno?!), gdje li je i kad izlazi van? Edeme nemam, ama bas nikakve.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma