Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nano žao mi je zbog mame.

Kosjenka,
    Ja mislim da nema potrebe za posebnim režimima prehrane ukoliko nema zdravst.indikacija ono danas svi izbjegavaju ili uh ili pšenicu ili mliječne proizvode a nitko nema celijakliju ni alergije. Malo karikiram.

Milsim da je previše brija a sve manje zdravog razuma i uravnotežene prehrane.

Kužiš da generaliziram namjerno, al vjerujem da ćeš shvatit moju poantu.

Ok nešto te nafima ne paše ti smanjit tu namirnicu, al ne izbacuješ 100 čuda na dugo razdoblje jer eto kažu da nije dobro.

Po mom mišljenju treba izbacit šećere i rafiniranu industrijsku hranu i već si napravio jako puno.

Jest za glavni obrok klasiku komad mesa, povrće, salatu i juhu. Normalnu količinu ne pun tanjur.
    Ne prejedat se, jest polako, dobro spavat i nastojat se manje stresirat.
    Uživat u životu!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nano žao mi je zbog mame.

Kosjenka,
    Ja mislim da nema potrebe za posebnim režimima prehrane ukoliko nema zdravst.indikacija ono danas svi izbjegavaju ili uh ili pšenicu ili mliječne proizvode a nitko nema celijakliju ni alergije. Malo karikiram.

Milsim da je previše brija a sve manje zdravog razuma i uravnotežene prehrane.

Kužiš da generaliziram namjerno, al vjerujem da ćeš shvatit moju poantu.

Ok nešto te nafima ne paše ti smanjit tu namirnicu, al ne izbacuješ 100 čuda na dugo razdoblje jer eto kažu da nije dobro.

Po mom mišljenju treba izbacit šećere i rafiniranu industrijsku hranu i već si napravio jako puno.

Jest za glavni obrok klasiku komad mesa, povrće, salatu i juhu. Normalnu količinu ne pun tanjur.
    Ne prejedat se, jest polako, dobro spavat i nastojat se manje stresirat.
    Uživat u životu!
    To i jest dobar keto obrok i tako izgleda moj tanjur.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ajd daj nam molim te primjer jelovnika na keto IF.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma znam Kris , al meni je to normalan uravnotežen obrok.

Isto tako mi odličan obrok rižoto s kozicama ili teletina s krumpirima ispod peke kao i voće, a to u ketu nije baš poželjno.
    Ja sve ove obroke smatram zdravima i hranljivima. Samo kao u svemu treba imat mjeru.

Jednostavno nisam za potpuno isključivanje nekih namirnica (osim kao što rekoh kod nekih dokazanih zdravstvenih stanja i dijagnoza).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    baš razmišljam jel if post je primjer muslimanskog posta ( postimo po danu a po noći nadoknađujemo), ili samo nejedenje viš od 12 sati, ( onda tu spada i spavanje od 6-8 sati)?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne postoji keto if. Postoji if koji onda prekida keto obrokom.
    Ja ako postim post prekidan keto obrokom a opet post mi dođe prirodno budući da sam na keto pa ne razmišljam o tome. Npr.jucer ručak pire od brokule sa maslacem,pecena vratina i salata.prije toga juha koju kuham vikendom pa imam cijeli tjedan.desert vikendom krema od marascaponea i vrhnja sa kavom.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne postoji keto if. Postoji if koji onda prekida keto obrokom.
    Ja ako postim post prekidan keto obrokom a opet post mi dođe prirodno budući da sam na keto pa ne razmišljam o tome. Npr.jucer ručak pire od brokule sa maslacem,pecena vratina i salata.prije toga juha koju kuham vikendom pa imam cijeli tjedan.desert vikendom krema od marascaponea i vrhnja sa kavom.
    Krivo sam se izrazila. Primjrak tvog IF-a i keta
    Ljudi koje znam IF su provodili kako meni ne odgovara, doručak jogurt sa pahuljicama, ručak redom što se kuha i večera salatica. Meni to ne odgovara, dan mi je jako dug i trebam nešto navečer.
    Danas za doručak oko 11 jaja s malo slanine, ljute paprike, ručak juha od pileta, pire od brokule i lažne faširke (meso, jaja, sjemenke) zelena salata...tu sam već natukla 1200 kalorija i nemam baš prostora za večeru.
    Zanima me što jedete mimo ručka u tih 8sati.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja jedem rucak i veceru, izmedju uglavnom neko povrce, voce, puno vode i caja. Jedan obrok je obavezno "kuhan", drugi ne uvijek. Trudim se da mi je taj veci, kuhani obrok preko dana, ali nekad je oko 18-19, ako drugacije ne stignem, s obzirom na djecji raspored.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •