Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Betty zašto ti uvijek takvim napadačkim tonom ideš u zadnje vrijeme, zaista nema potrebe

Nije uopće stvar u gladi nego upravo suprotno u održavanju težine.
Dakle, ja sam ta koja jede svakih par sati, tako mi odgovara a najviše stoga jer s takvim načinom nikad nemam nalete velike gladi, pa se ne prejedam i ono najbitnije ne skače mi šećer. S težinom inače nemam probleme.

Ono što sam primjetila kod ljudi koji su prirodno tanji oni najčešće upravo tako jedu po sitno, a češće.
Nije da ja sad izmišljam toplu vodu, pa toliko je članaka napisano na tu temu.

Naravno da nekome odgovara IF i dapače zašto ne, kao što i Kris odlično izgleda (osobno sam se uvjerila ) i odgovara joj keto.

To uopće nije upitno, al budući da je ovo tema vezana uz skidanje kg dozvoli da se može napisati i neki post koji nije u istom smjeru kao možda većina zadnjih postova.
Draga Lili,
Ne znam zasto se osjecas prozvano i napadnuto. U svom postu se nisam obracala tebi niti sam te citirala nego sam govorila generalno, ono sto primjecujem u RL. Tvrdnje koje se najcesce provlace su bas te - da treba jesti manje ali cesce i da se cuvamo propuha.
U svom postu sam samo htjela skrenuti paznju na opce zgrazanje koje usljedi kada netko kaze da ciljano ne jede nista 18 ili 24 sata ili da izadje van mokre kose.
Znanost govori u prilog intermittent fastingu, puno vise nego tom cesce a manje pristupu. I zgrazanje je neminovno u slucaju IFa.
Tako da si ne utvaram da imam autoritet dozvoljavati nekome da isprobava IF ili jesti cesce ili manje ali si dozvoljavam komentirati zgraz zgraz izjave.

A propos samog izbora jesti cesce i manje ili rjedje i manje ( ) mislim da se bilo tko cesce susreo sa savjetom jedi manje i cesce nego nemoj nista jesti xy sati, stoga IF predstavlja promjenu paradigme.

Drago mi je da ti stara paradigma odgovara i tako uspjesno odrazavas zdravu tezinu, treninge, kao i sve druge zivotne aspekte. O IFu se govori bas zato sto ta paradigma ne odgovara svakome, tj lako je moguce da zapravo vecini ne odgovara.

I zakljucno bih rekla da nije cak ni sve u izgledu ni u mrsavljenju nego u pronalasku zdravog i odrzivog izbora a za tako nesto je mozda potrebno iskoraciti van svima poznatog okvira.