Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

@lilli doslo je jos do promjena od tada
    Ja sam isto primjetila da vecinom "tanki" ljudi oko mene stalno jedu po malo a nitko od njih nikada nema problema sa tezinom niti ih je imao. Da li je to zbog stalnog jedenja ili ne, ne znam. Nisam strucna u tom polju. Meni kada bi odgovarala da jedem po malo jela bih ali mi ne pase nikako. Kao sto mi ne pase dorucak. Citav dan mi je u banani nakon njega

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto primjetila da vecinom "tanki" ljudi oko mene stalno jedu po malo a nitko od njih nikada nema problema sa tezinom niti ih je imao.
    ovo ih istaknula
    i doista (laički) mislim da je u tome stvar
    polazi se od pretpostavke da ljudi koji nikad nisu imali probleme s težinom i oni koji jesu zapravo imaju identičan metabolizam i stoga identična pravila vrijede za sve: jedi češće a manje
    možda je zaključak pogrešan jer je premisa pogrešna

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ovo ih istaknula
    i doista (laički) mislim da je u tome stvar
    polazi se od pretpostavke da ljudi koji nikad nisu imali probleme s težinom i oni koji jesu zapravo imaju identičan metabolizam i stoga identična pravila vrijede za sve: jedi češće a manje
    možda je zaključak pogrešan jer je premisa pogrešna
    Pa da.bila sam suptilna ali je to bio cilj posta.
    Ja ne smijem jesti cesce radi inzulina.tak i tak mi se ne spusta kak treba nego je povisen kada ne bi trebao biti. Kada jedem cesto ne osjecam se bas naj. Ali to je najcesci savjet koji sam dobivala uz onaj da ne preskacem dorucak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •