-
Osoblje foruma
Ono sto ja najmanje od svega volim je kad gladan sitom ne vjeruje, ili kad ljudi koji se normalno hrane (ne provode nikakve cudnovate ili necudnovate dijete), nemaju problema s tezinom, automatski smatraju da svatko tko ima ne radi ama bas nista drugo u zivotu nego jede, od 0-24, a onda jos i izmedju. To stvarno nije uvijek tako, iako dobar dio ljudi, ako ne i cista vecina, jede previse, a cesto i pogresno.
Inace, okruzena sam s podosta mrsavih ljudi koji se ne trude previse, ako uopce, odrzavati takvu tezinu. Vecina ne jede cesto, a jos vise ih preskace dorucak. Sto se tice IF-a, uzivam, prvi put nakon dugo, dugo vremena. Energija mi je na zavidnoj razini, nisam gladna, osjecam se odlicno (ako izuzmem taj neki drek u pregibu noge i zeznutu ruku, eh). Jos kad nadjem ekvilibrijum gdje gubim kile, nece mi biti kraja. Za sad je odlicno sto sam u drugom dijelu ciklusa (DC23), a drzim se na tih -2kg (plus/minus parsto grama, sto je ok), umjesto da kile krecu gore. Ako izguram do menge, moguce da ce zapravo neke kile opet nestati. Samo da jos menga dodje na vrijeme... 
Ajme...
upisala sam u ovaj kalkulator, greskom, da sam visoka 68cm. Dobro da me nisu dosli uhapsiti zbog rezultata. Iako, kao idealnu tezinu mi pokazuje nesto sto mi se cini da nema nikakvog smisla. Vidim (eno, Lili je takve gradje) da na moju visinu 60kg moze biti bas super, ali to mi uopce nije cilj, niti smatram da mi je potrebno (meni, ne nekom drugom).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma