-
Osoblje foruma
Ma magriz, kuzim ja to, radila sam tako, ali sad ne mogu. Jednostavno nemam vremena za pripremanje obroka u kojima ce stimati svaki makronutrijent, dok pripremam obroke koji su primjereni i ostatku obitelji (a i opcenito dok zivim ovako kako zivimo sad). Kalorijski unos je poznat - 1400-1600. Sigurno postoji plus i minus, ali prilicno statisticki zanemariv. Stvarno imam dovoljno pozitivnog iskustva s ovim, a uz to nemam nikakvih razloga za muljanje prvenstveno sebe (jos manje vas).
Ne znam koliko puta sam napisala da ne ocekujem ludjacki gubitak kila, ako ikakav. Ono sto bi trebalo prestati je dobitak, totalno nelogican i zajeban. To je sve sto zelim. Nije mi cilj biti sportasica, a nemam trenutno ni vremena za to. Fizicka aktivnost je minimalna za nekoga tko se bavi sportom profesionalno, a i revno-rekreacijski. Ali ne moze mi nitko reci da sedam dana u tjednu, 24h na dan lezim ili spavam.
No dosadilo mi je vise ponavljati isto. Debela sam, zderem, sjedim i lezim cijeli dan, lazem vas i sebe, a pisem jer mi je zabavno citati i pisati lazi. 
Idem na pregled za par tjedana; javit cu jesmo li sto nasli, odnosno jesam li se uopce kvalificirala za kakvu obradu. Mozda dodje menga, mozda ode ovaj visak, a mozda cu dobiti jos koju kilu. Tko ce znati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma