Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vidjet cemo sto je i kako je ova teta s kojom imam termin 18.6. ili kad vec. Ne znam koliko ta kosta, vjerojatno puno vise, s obzirom da je u Mayo sistemu (klinika/bolnica), a ne u obicnom Konzumu, kao ova sto kosta $125. No tu u klinici mozda pokrije osiguranje, a mozda i ne (to je sad nebitno za ovu pricu; ponekad se iznenadim pozitivno, a ponekad negativno). Ako pokriva osiguranje, onda ce mi biti prakticki besplatno jer smo trenutno u vrlo povoljnoj situaciji sto se toga tice - ajd da ima neke koristi od cijele trakavice uzasa s muzem.

Ako ispadne bezveze/preskupo, onda cu dalje razmisljati. Trenutno mi se stvarno cini komplicirano hvatati nekoga po Hrvatskoj, objasnjavati cijelu pricu, natjeravati nemoguce termine (ako zele sa mnom razgovarati osobno), odgonetavati koja zelenjava se jede umjesto neke koje ove nema (ili obratno) ili koji dio zivotinje je neki dio meni nepoznat ili nemoguc za nabaviti (o ribama i morskim plodovima da ne pricam), itd. Lovu saljem u koverti ili PayPalom?

To cu ako mi ova teta kaze da ne pijem Colu sa secerom. Onda cu rado primati preporuke.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 02.06.2019. at 06:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •