Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Prati li ovdje, ili bilo gdje, netko macros? Ima li kakva tajna? Cini mi se da provodim 70 sati na dan u izracunima. Kalorije su mi skroz macji kasalj, ali kad krenem natezati po makrosima, sve skupa traje li ga traje.

Tu naravno ne uspijevam dobiti puno informacija. Puno ljudi ih prati, ali uglavnom jedu kupovnu hranu. Pripreme recimo jedan obrok u danu, unaprijed (obicno u nedjelju, za cijeli tjedan), a ostalo je iz ducana, s napisanim detaljima na pakiranju.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Prati li ovdje, ili bilo gdje, netko macros? Ima li kakva tajna? Cini mi se da provodim 70 sati na dan u izracunima. Kalorije su mi skroz macji kasalj, ali kad krenem natezati po makrosima, sve skupa traje li ga traje.

Tu naravno ne uspijevam dobiti puno informacija. Puno ljudi ih prati, ali uglavnom jedu kupovnu hranu. Pripreme recimo jedan obrok u danu, unaprijed (obicno u nedjelju, za cijeli tjedan), a ostalo je iz ducana, s napisanim detaljima na pakiranju.
    Mozes probati tu ( ja tu imam racun) , a imas i aplikacija za mobitel https://www.fitday.com/fitness/ProfileSignUp.html

Izracunava sve, makro i mikro.
    Ima ponudenu normalnu hranu i pakiranu. I onda prema kraju dana vidis sto ti fali u omjerima pa dodajes iz tih grupa ( ugljikohodrat, proteini , masnoce).
    Pretpostavljam da okvirno znas smjestiti hranu u odredene grupe , tako da ces nakon nekog vremena uhvatiti tempo.
    Posljednje uređivanje od sirius : 25.06.2019. at 08:06

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Prati li ovdje, ili bilo gdje, netko macros? Ima li kakva tajna? Cini mi se da provodim 70 sati na dan u izracunima.
    to sam ti davno rekla da treba pratit
    nisu samo kalorije bitne, nego makronutrijenti, jos i vise
    planiraj obroke unaprijed, vazi sve i zapisuj
    Posljednje uređivanje od magriz : 25.06.2019. at 09:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •