-
Osoblje foruma
Mjesec plus jedan dan; sigurni manjak od 3.5 kg. Krenulo je super brzo, onda usporilo, ALI... dobila sam bila mengu, normalnu i na vrijeme, a uz nju nije nista otislo u plus, tako da sam skroz na konju. Otkako je sluzbeno i zavrsila (prije negdje dan i pol), otislo je pola kile tako da sam ovaj cas samo i iskljucivo pozitivno nastrojena. (Mogu ja to, ponekad.
)
Zao mi je sad sto nisam nista mjerila u centimetrima jer pocinjem primjecivati da se neki dijelovi tijela skroz mijenjaju. To sumnjam da ima direktne veze s 3.5 kg jer je to, kolicinski, sasvim zanemariv gubitak za moju kilazu, ali moguce je da se napokon vide rezultati strength treninga, koji su zadnjih pola godine stvarno ucestali, redovni i intenzivni. Noge (naravno, sto ce drugo... konj ostaje konj
) su sve cvrce, ali manjeg obujma, a naveliko se tope i sise, sto moze imati i veze s tim da je dojecem djetetu 3.5 godina.
I dalje jedem po rezimu nutricionistice i postaje sve lakse jer uspijevam brze prepoznavati kolicinu makronutrijenata, naravno pogotovo u hrani koju cesto jedem. Naucila sam se ponovno na dorucak i cini mi se da mi, ovakav kakav je sad, odgovara (npr. nije mi uopce falio kad sam ga izbacila zbog IF-a).
Mucim se najvise s mastima, zna se dogoditi i da mi fali trecina dnevne preporucene kolicine. S proteinima obicno nemam problema, a UH me najmanje brine kad usfali (sto se takodjer dogadja).
Gdje da nadjem masti? (A da ne guram zlicu ulja u nesto u cemu mi to ulje ne treba...)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma