Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a evo i Đokovićeve dijete, majko mila odakle mu snage ako samo ovo jede https://www.jutarnji.hr/sport/sve-ta...-vode/9125135/

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    a evo i Đokovićeve dijete, majko mila odakle mu snage ako samo ovo jede https://www.jutarnji.hr/sport/sve-ta...-vode/9125135/
    Crveno meso, nedavno je izjavio, godinama nije pojeo, no unatoč tome odbija se klasificirati kao vegetarijanac ili vegan.- Da budem iskren, ne volim oznake bilo kakvih vrsta. Jedem hranu koja se bazira na biljkama već nekoliko godina, ali zbog raznih krivih interpretacija i zloupotrebe tih oznaka, jednostavno ne volim koristiti ta imena.
    Moja je prehrana bazirana na namirnicama biljnoga porijekla, što je jedan od razloga zašto se tako brzo oporavljam. Više nemam alergije s kojima sam se prije borio. I to mi se sviđa - rekao je
    evo, ni on se ne voli svrstavati. ko ni naše forumašice kad ne žele da ih se zove feministkinjama

na temu alergija koje spominje.. ja patim od cjelogodišnjeg rinitisa već godinama i mogu reći da mi se situacija popravila otkako ne konzumiram mliječne proizvode.
    imala sam i ranije jedan izlet od 3 mjeseca kada nisam uopće ništa mliječno jela, a onda sam se opet nekako vratila na staro. meso volim, ne znam kako bih ga izbacila... ali kad bi mi činilo dobro, zašto ne?
    crveno meso i mi rijetko jedemo, isključivo u ćevapima, filanoj paprici i domaćem suhom mesu što nije često.

magriz, hvala ti preporuci. virnula sam sinoć, moglo bi mi pomoći da ne glavinjam.
    jer sad stvarno više ne znam gdje griješim i pomalo gubim volju jer sam stvarno disciplinirana i nemam izlete kad sam u režimu i zato me ljuti neuspjeh.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    evo, ni on se ne voli svrstavati. ko ni naše forumašice kad ne žele da ih se zove feministkinjama
    pa on se ni ne moze svrstati po prehrani ni u vegetarijance, a jos manje u vegane, docim...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •