Evo najbanalniji da nikad ne jede pohance, da jede 5 manjih obroka, bez pretrpavanja, ne liječi emocije hranom pa tako redom primjera..tko želi saznat zašto nema problema s težinom vidi te primjere..
Evo najbanalniji da nikad ne jede pohance, da jede 5 manjih obroka, bez pretrpavanja, ne liječi emocije hranom pa tako redom primjera..tko želi saznat zašto nema problema s težinom vidi te primjere..
Cuj, niti ja ne jedem pohance, a sa 5 preporucenih od nutricionista manjih obroka dnevno mrsavim. Samo sto sam tada cesto gladna , polugladna i niske razine energije. I generalni losijeg raspolozenja . Dakle, meni teorija nije strana, ali definitivno rezultat istih radnji nije isti kao kod nekog tko je ocito bez problema sa tezinom.cijeli zivot.
moš mislit
moja prijateljica je dijabetičarka tip I već 10 godina i jako pazi na svaki obrok (nema pohanaca). Liječnici ju hvale jer odlično brine o sebi, razine šećera su joj super, ali...
kaže da je polugladna - gladna većinu vremena već deset godina. Valja bi se želudac smanjio do sada.