Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mila majko, ja bih ti rekla da si ti vaznija od spremljene sobe i opranog sudja.
    Kada beba zaspe, prvo odradis neki od ovih treninga, a onda spremanje kuce koliko i kad stignes.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Mila majko, ja bih ti rekla da si ti vaznija od spremljene sobe i opranog sudja.
    Kada beba zaspe, prvo odradis neki od ovih treninga, a onda spremanje kuce koliko i kad stignes.
    iako
    treba ponekad i pospremit da imaš di vježbat, ipak ti treba bar nekoliko kvadrata lego free zone, a poželjno je i usisat povremeno, da baš ne gutaš prašinu dok radiš burpeeje (ne pitaj kako znam)

svejedno, mila majka, ja sam počela vježbat kad je moja malena imala 6 mjeseci, program koji zhang spominje: Body revolution. vježbe traju pola sata, zamišljeno je da radiš 6 dana u tjednu, ali i 2-3 dana je skroz ok ako ti je to maksimum. Pola sata stvarno nije puno vremena za pronaći. Preduvjet je da imaš nekoga kome možeš uvalit dijete tih pola sata i fizički prostor, i jedni mali utezi. Ali ono što dobiješ vrlo brzo.. vriejdi truda, šta da ti kažem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •