Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mila majka prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala puno, super je taj fitness blender.
    Jučer sam malo slavila i svašta jela. Danas se opet vraćam svom stalnom režimu. 62 kg trenutno imam. Cilj mi je doći do 59 ili 60 kg i imati ljeto u kojemu mu nije vruće zbog sala. I vidjeti kako se s tim osjećam. Srednjoškolska težina mi je bila 58 kg no sad sam ipak 20 i koju godinu starija tako da mi možda neće dobro stajati kao tada, vidjet ćemo...
    Da tijelo se promijeni s godinama i porodima na način da ako imamo tu staru težinu s faxa (od 20-tih) izgledamo puno mršavije nego što smo tada izgledale.
    Ja sam na faksu imala 57-58 kg, sada sam godinama oko 59kg, a ako padnem na 58kg (to mi se dogodi na maratonskim pripremama) doslovce sam kost i koža, bez guze i cica (ok njih ni inače nemam hahaha), eto ta 1kila napravi tu ogromnu razliku da me svi zaustavljaju i pitaju šta se događa zašto sam tako suha. A ne volim takve upite Na faxu me to nitko nije pitao jer jednostavno nisam tako mršavo izgledala s istom kilažom.

Da danas 25 god kasnije imam 57kg vjerujem da bi se svi pitali jesam li bolesna nedajBože. Visoka sam 168,5 cm.

Eh da i ogromna je razlika je li čovjek u treningu, koliki mu je omjer masti i mišića, građa tijela i dr. ima više toga u igri.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.04.2021. at 09:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •