Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Rekla bih da se sa 64 kg i 59 kg bude isto osjecala. Nikad nece biti zadovoljna. Jer mentalna promjena u odnisu na fizicku jako dugo traje . Ako se ikad dogodi.
    Mila majka sada ima 62kg i želi pasti na 60kg (ili 59 kg), ne znam moj dojam je da je Mila majka dosta realna i da nema taj issue s mentalnom stranom nego samo želi iskusiti i probati probiti i tu granicu. Čak mi se čini spremnom prihvatiti i činjenicu da zapravo možda bolje izgleda sa 61 kg nego sa 60 kg i da tolika žrtva nije vrijedna. Svjesna sam da su mentalne promjene teške i zahtjevne ali vjerujem i izvedive.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.04.2021. at 10:52

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mila majka sada ima 62kg i želi pasti na 60kg (ili 59 kg), ne znam moj dojam je da je Mila majka dosta realna i da nema taj issue s mentalnom stranom nego samo želi iskusiti i probati probiti i tu granicu. Čak mi se čini spremnom prihvatiti i činjenicu da zapravo možda bolje izgleda sa 61 kg nego sa 60 kg i da tolika žrtva nije vrijedna. Svjesna sam da su mentalne promjene teške i zahtjevne ali vjerujem i izvedive.
    Cim mi pricamo o kilazi u brojkama, tako sitnim brojkama za osobu u normalnoj( zapravo idealnoj tezini) za visinu i porode gubi se smisao. Nije pitanje da li ce ona biti zadovoljna sa dvije kile manje. Pitanje je postoji li brojka sa kojim bi bila zadovoljna? Cim je pitanje takvo fulamo poantu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 27.04.2021. at 10:57

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Cim mi pricamo o kilazi u brojkama, tako sitnim brojkama za osobu u normalnoj( zapravo idealnoj tezini) za visinu i porode gubi se smisao. Nije pitanje da li ce ona biti zadovoljna sa dvije kile manje. Pitanje je postoji li brojka sa kojim bi bila zadovoljna? Cim je pitanje takvo fulamo poantu.
    Zanimljiv osvrt, sve je moguće, ali čini mi se da ovo nije takav slučaj.

Edit: sad vidim i zadnji post od Mila majka.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.04.2021. at 11:24

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da nisi nikada imala nekih ozbiljnijih problema s kilažom. Iz vlastitog iskustva i iskustva onih koji su to prolazili, ne postoji osoba s prekomjernom kilažom, a da nema neki mentalni problem vezan za tu kilažu ili doživljaj iste. To je svakodnevna borba i rad na sebi i prihvaćanje sebe. Realno 62 ili 59 ukoliko nisi 140cm visok stvarno nije presudno.

Rekla bih da je osobama ( ženama) koje su imale problem s prekomjernom težinom magična granica ta da dođeš ispod 60. Sama sam imala taj problem. 58 je za mene bila magična brojka. Dosegla sam ju jednom i izgledala anoreksično, a sebi još uvijek nisam bila dovoljno mršava. S godinama sam posložila stvari u glavi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •