-
Potražit ću točno u kojem sam se trenutku uključila u temu. U najkraćim crtama - nakon prve trudnoće (i porodiljnog tijekom kojeg sam jela ko provalija) došla sam do 97 kg. Zapravo sam se godinama kontinuirano debljala i uvijek tako kako i ti pišeš - par kila gore pa opet par kila dolje pa onda opet nakon par mjeseci novi početak s par kila više i tako stalno :D No, u tom trenutku, s tih 97 kg došla sam do toga da mi je stalno, ali stalno bilo vruće, puno sam se znojila, boljelo me koljeno, počela mi je žgaravica i bila sam kronično umorna. Nisam znala da je umor od debljine, ali čim sam malo smršavila, umor je nestao.
Prehrana: samo sam maknula slatkiše i pekarske proizvode, dosta toga sam preuzela iz LCHF prehrane, ali se ni ne držim striktno toga jer svaki dan ujutro pojedem veliku žlicu meda i jedem voće, a oni baš nisu za to. Tipa, užina mi više nije nešto sitno iz Mlinara već prženi lješnjaci i sir ili sa sobom u šetnju ne nosim čokoladice već uvijek imam vrećicu suncokretovih sjemenki. I tako.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma