Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Kako lijepo opisujete te datulje, sva sreća da ih ne volim.

Ma, dovest ćemo se u red. Poklopile su nam se loše stvari u kratkom vremenu, a bile bi teške sve i da nisu išle jedna za drugom. Valjda je onda bilo najlakše obaviti sve što moraš, pa na kauč s hranom... Sad smo počeli s teretanom, ne možemo nažalost skupa, ali podržavamo se u obliku preuzimanja djece jedno od drugog i slanja slika i rezultata iz teretane haha.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako lijepo opisujete te datulje, sva sreća da ih ne volim.

Ma, dovest ćemo se u red. Poklopile su nam se loše stvari u kratkom vremenu, a bile bi teške sve i da nisu išle jedna za drugom. Valjda je onda bilo najlakše obaviti sve što moraš, pa na kauč s hranom... Sad smo počeli s teretanom, ne možemo nažalost skupa, ali podržavamo se u obliku preuzimanja djece jedno od drugog i slanja slika i rezultata iz teretane haha.
    Riri, ja sam htjela skinuti 3-4 kg, a od 1.10. do danas sam na -7 (i sad moram stati), bez imalo gladovanja i sl. Izbacila rižu (i sve ostale žitarice), krumpir, batat. LCHF način prehrane, ali ne s toliko masnoća, ne volim ih... Ako se uz vježbanje odlučiš i na ovakav način prehrane, ti si do kraja godine opet ona stara. Iako ćeš se večere ipak morati odreći.

I žao mi je zbog svega lošega što vam se dogodilo. Sad je vrijeme da stvari krenu nabolje.
    A datulje...bolje da ih nemam u kući, obožavam ih. Meni su super i one iz dm-a, slične su onima iz Spara.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Bravo Freyja za skidanje kila!

Meni LCHF ne odgovara nikako, probala sam dvaput i oba puta sam se osjećala bolesno. Trebaju mi ugljikohidrati valjda jer sam po cijele dane u pokretu. Moguće da je i do toga što sam zbog zdravstvenih problema izbacila već gluten, mliječne proizvode, skoro sve vrste mesa.. pa mi onda još izbacivanja teško padne, ne znam. Nekima odlično odgovara, mama mi je na LCHF prehrani sad mjesec dana i kaže da se nikad bolje nije osjećala.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Freyja za skidanje kila!

Meni LCHF ne odgovara nikako, probala sam dvaput i oba puta sam se osjećala bolesno. Trebaju mi ugljikohidrati valjda jer sam po cijele dane u pokretu. Moguće da je i do toga što sam zbog zdravstvenih problema izbacila već gluten, mliječne proizvode, skoro sve vrste mesa.. pa mi onda još izbacivanja teško padne, ne znam. Nekima odlično odgovara, mama mi je na LCHF prehrani sad mjesec dana i kaže da se nikad bolje nije osjećala.
    Da, tako i ja. Cijeli dan nisam umorna. Ali meni isto prije nekoliko godina nije odgovarala jer sam ubacivala dosta masnoca, a one su mi bas smetale. A jaja ne volim. Tako da je poanta u tome da se jede puno razlicitog povrca, a meso i riba pomalo.
    Ma naci ces vec neki svoj nacin, samo polako i strpljivo, i bez vecere.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •