-
Vidiš, meni je recimo teže tjednom nego vikendom. Najveći problem mi bude naći to dodatno vrijeme u danu za trening i za skuhat si nešto za ured. I tu najlakše skrenem s puta, ako si ne pripremim hranu za posao. Pa onda naručim neku salatu, što kao nije strašno, ali svaka naručena salata će sigurno imati više kalorija i aditiva nego nešto što sama pripremim.
Zasad uspijem naći to vrijeme nekako, iako ponekad izgubim dio sna zbog toga, što isto nije idealno ali ajde... Pazim na unos vode, meni je godinama već problem to što ne osjetim da sam žedna, sad me aplikacija podsjeća na to.
Menstruacija i mene dotuče. Odnosno pms. Toliko gladna budem i toliku želju za šećerom imam da se svjesno trudim izbjegavati sva mjesta gdje mi je lako dostupan, jer znam da bih poklekla.
Još jedna stvar koja se meni pokazala jako važnom u održavanju težine je test intolerancije na namirnice. Za neke namirnice sam znala da mi prave problem jer sam imala očite fizičke znakove (osip, problemi s probavom, glavobolje...), ali za neke sam saznala tek na testu. Otkad sam sve takve izbacila, više nema toga da ne znam od čega sam se udebljala. Prije dok sam jela sve, jela sam manje nego sada, vježbala više nego sada, a bilo mi je koma održati težinu jer je ta hrana tako utjecala na organizam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma