Riri, strava od tempa, držite se

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
I da, postoji matematika. Ali da bi racunao zadatak moras imati pribor, znanje i koncentraciju. Ako fali nesto od toga, uzalud ti matematika.
Točno tako sirius

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
Ja čak mislilm da je općenito životni stil danas puno veći problem od samog izobilja kojem smo izloženi. Ovakva svakodnevna jurnjava, kako i Riri opisuje, čini mi se svakodnevnica pogotovo u obiteljima s više djece. Stres i korizol skupa s njim, hoćeš oko posla, škole, ostalih aktivnosti sigurno nam ne pomaže u cijeloj priči.
Istina živa, pogotovo u velikim gradovima i u obiteljima s više djece (usudila bih se reći više od dvoje djece, s dvoje kako rastu još nekako ide, ako nemaju neke dodatne poteškoće).

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
Kužim, Riri.

I još nevezano za ovo što si pisala - u gore kvotanim Tančinom postu pise da nekad nismo svjesni što sve utrpamo u sebe tijekom dana i to je stvarno točno. Sad je 11:40, još ništa danas nisam pojela, ali sam popila dvije čaše soka od naranče, pogledala sam na kutiji koliko kalorija ima 100 ml soka, 44 - tako da sam popila skoro 200 kcal.
ajme n.grace pa zašto nisi doručkovala prije podneva?? nisi stigla ili ne ljubiš doručak?