Kaae, a jesu li ti se i brojevi odjeće povećali kad ti je porasla kilaža?
Obujam struka, bokova...?
Pitam zato jer kad treniraš onda se uistinu može dogoditi da ne gubiš na težini jer ti rastu mišići.
Odnosno, mijenja se omjer u tijelu pa nakon nekog vremena imaš više mišića, a manje masnog tkiva, a težina na vagi je ostala ista.
To bi skužila po mjerama ili odjeći.
Recimo, moja kći je visoka 175 cm, ima 69 kg i nosi veličinu 34-36, ovisi o proizvođaču. Trenira svakodnevno, mišićava je i definirana. Izgleda famozno, ali ima 69 kg. To su mišići. Druge cure njene visine imaju daleko manje kila, ali ne treniraju. I primjetile smo da kad ne trenira u teretani cca dva tjedna, odmah padne i težina 3-4 kg jer odlaze mišići.
Hoću reći, treniraš TKD, to je jako teško, cijelo tijelo radi. Znam jer moja kći ima crni pojas već 12 godina i brojna odličja iz natjecanja u formama. Nikad se nije borila.
TKD je jako zahtjevan sport i ne može to svatko, a ti si već na crvenom pojasu- korak do majstorskog. Ne bi to položila da nisi zaslužila. Tako da smatram da je možda uz sve ostale probleme koje imaš i ovaj segment odnosa mišića i masnog tkiva bitan kod tebe.
I da gušterača, ta malena žlijezda nam može prirediti velike probleme u životu, a tu pridružujem i jetru.
Ja sam zdravstveno u komi. Jučer sam bila u bolnici kod hematologa i od danas sam na liječenju. Sve se raspada i sve je povezano.
Provjeri si krvnu sliku, diferencijalnu obavezno.
Vjeruj mi da ja ne mogu doći k sebi od činjenice što su mi sve našli.
Kaže mi kći jučer:" mama, tebe poslati doktoru je isto kao da otvoriš Pandorinu kutiju..." ja sam se slatko na ovu izjavu nasmijala, ali nije šala. Mala je u pravu.