Ina nigdje nije navela da njena prijateljica ide nutricionisti, liječniku za pretilnost i treneru.
Jelena se referirala na nju.
Pravi prijatelj ti kaže otvoreno i iskreno, ne uvija u celofan i ne prešućuje, ako želi zaista pomoć prijatelju. Uz razumijevanje i podršku te uz kimanje glavom može se pomoć i na druge načine.
Mi sad tu laprdamo a ina jedina zna cijelu situaciju s tom njenom prijom, no sasvim sigurno ne znamo koliko i što netko konzumira osim ako ne živimo s tom osobom.
Ja se često na služb putovanjima iznenadim koliko neki jedu premalo ko ptići,a neki ne staju s hranom i pićem. Nije da to ciljano promatram (imam pametnijeg posla) nego jednostavno tako ispadne,ovisimo jedni o drugima,čekamo jedni druge.
Tamo si cijele dane s ljudima od jutra do mraka nekoliko dana i tada je uvid vjerodostojniji. Još me više čude oni koji 2 zalogaja ubace u kljun u cijelom danu, pored sve te fino pripremljene hrane.
U svakom slučaju, svakome tko ima ovaj problem želim da nadje svoj način i uspije u očuvanju svog zdravlja u Novoj 2023.! Puno sreće svima!