Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Prijateljica ide lijecniku za pretilost, nutricionistu i ima trenera . Mozda ipak treba prijateljicu da joj bude podrska? Ili je taj njezin tim strucnjaka potpuno nesposoban, pa ce prijateljica zamjeniti tim ?
    Ina nigdje nije navela da njena prijateljica ide nutricionisti, liječniku za pretilnost i treneru.

Jelena se referirala na nju.

Pravi prijatelj ti kaže otvoreno i iskreno, ne uvija u celofan i ne prešućuje, ako želi zaista pomoć prijatelju. Uz razumijevanje i podršku te uz kimanje glavom može se pomoć i na druge načine.

Mi sad tu laprdamo a ina jedina zna cijelu situaciju s tom njenom prijom, no sasvim sigurno ne znamo koliko i što netko konzumira osim ako ne živimo s tom osobom.

Ja se često na služb putovanjima iznenadim koliko neki jedu premalo ko ptići,a neki ne staju s hranom i pićem. Nije da to ciljano promatram (imam pametnijeg posla) nego jednostavno tako ispadne,ovisimo jedni o drugima,čekamo jedni druge.

Tamo si cijele dane s ljudima od jutra do mraka nekoliko dana i tada je uvid vjerodostojniji. Još me više čude oni koji 2 zalogaja ubace u kljun u cijelom danu, pored sve te fino pripremljene hrane.

U svakom slučaju, svakome tko ima ovaj problem želim da nadje svoj način i uspije u očuvanju svog zdravlja u Novoj 2023.! Puno sreće svima!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.12.2022. at 22:52

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ina nigdje nije navela da njena prijateljica ide nutricionisti, liječniku za pretilnost i treneru.
    Nisam, mislila sam da se podrazumijeva. Nažalost, ima veće zdravstvene probleme koji su u međuvremenu iskrsli, tako da do trenera još nije niti došla, kod nutricionista je bila i to je davalo rezultate. Zato - oprez kod jednostavnih savjeta, ima vezano za težinu puno faktora koje ne znamo i ne razuijemo, a često se kriju kao podloga i imunološke bolesti koje su za žešće specijaliste od trenera, trenuri tu dođu samo kao ukras na kraju balade - kad postoji neka dg i liječi se osnovni problem.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 22.12.2022. at 22:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •