Ovisi o tome što ti treba. Ja ne volim tu brutalnu iskrenost i moji pravi prijatelji to znaju.
Kad sam ja bila pretila osoba, zadnje što mi je trebalo je "otvoren i iskren prijatelj" koji će mi reći da previše jedem. Nitko mi nije morao govoriti da sam pretila, znala sam da jesam.
Ne može to shvatiti nitko tko se nije gadio svom odrazu u ogledalu do te mjere da ne želi izaći iz kuće. I baš zato mi je krivo što je ova tema otišla u besmisao dokazivanja osobama s viškom kilograma da previše jedu. Jer sam sigurna u to da nisam jedina koja je prošla kroz takve emocionalne turbulencije zbog debljine koje su izazvale stvarnu depresiju. Samo što većina ljudi neće to priznati i ja ih razumijem, dugo nisam ni sama sebi htjela priznati koliko mi to smeta, kamoli drugima.
U takvoj situaciji, u kojoj su emocionalni padovi, depresija, poremećaji u prehrani i slično, jedna realna i stvarna borba, vjerujte da se nitko ne želi osjećati kao javno dobro u koje se svatko navodno smije petljati jer je iskren.

Odgovori s citatom