Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam toliki problem s viškom kila, ali ovo nikako osvijestiti kod sebe .

I znam da je slatko i štetno i da od njega nikakve koristi, ali je fino i ukusno . Kad navečer dođem s posla pojedem osnovno, ali onda ostatak večeri samo slažem slatko i grickalice u sebe... ne mogu se oduprijeti... valjda mi je energija na nuli nakon cijelog radnog dana, pa mi slatko paše da me digne...

Jednog dana, kad budem velika, možda počnem izbjegavati slatko .

Možda mi i ova tema malo pomogne u tome.
    ja sam skužila da sam tom trpanju više sklona ako pregladnim, a često se dogodi da na poslu jedem ustvari premalo jer kao "tu mogu kontrolirati", i onda kad dođem kući kad jednom krenem, ne mogu stat. U to neko vrijeme između 17 i 19, nemoj da mi nema ništa slatko, ubila bih!
    Imala sam periode kad sam se kao skidala sa slatkog, i onda bih navalila na stvari tipa pršut, panceta. Što ne bih rekla da sam kalorijski nešto postigla

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam skužila da sam tom trpanju više sklona ako pregladnim, a često se dogodi da na poslu jedem ustvari premalo jer kao "tu mogu kontrolirati", i onda kad dođem kući kad jednom krenem, ne mogu stat. U to neko vrijeme između 17 i 19, nemoj da mi nema ništa slatko, ubila bih!
    Imala sam periode kad sam se kao skidala sa slatkog, i onda bih navalila na stvari tipa pršut, panceta. Što ne bih rekla da sam kalorijski nešto postigla
    Ovako funkcionira mm i nije to dobro. Na poslu samo energetska pločica i voće, a onda se natrpa kad dođe doma i još se pita odakle mu poremećaj spavanja... Predložila sam mu da glavni obrok prebaci na sredinu dana, morat će smisliti neku logistiku za to, ali nije jednostavno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •