Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ukratko, ako je tema gubljenje suvišnih kilograma, a ti u odgovorima uvedeš smanjivanje težine rezanjem udova, dobivanje težine nakupljanjem vode i sl - da priznajem da nemam volje pristojno na takve stvari odgovarati. Jer su u samoj srži nepristojne s obzirom na temu.

Ostatak boldanog posprdnog komentara nemam namjeru odgovarati, jer nikad ne odgovaram i ne pojašnjavam to što mi drugi stavljaju u usta nego samo na ono što sam ja napisala. Pošto ovu zadnju tvrdnju nisam napisala ja nego ti nemam naravno ni namjeru odgovarati na nju. Ali više-manje dobro ilustrira zašto nemam volje dalje sudjelovati.

O magiji, matematici i čudima je Kae već također sve napisala, a dalje nek vjeruje što tko hoće - neki u znanost a neki u magiju
    Ti ne odgovaraš pristojno ni na najnormalniju komunikaciju.
    I to je razlog zašto od svih, a ne samo mene, dobijaš posprdne komentare.
    Pri tome proglašavaš nepristojnim sve što ne razumeš, kao što je naglo povećavanje težine jer telo ne metaboliše dobro vodu.
    I kudiš tuđu posprdnost na tvoju nepristojnost.
    Podsetiću te da si doprinela temi samo vrhunskom nepristojnošću, stavljanjem svih učesnika u kategoriju idiota kojima nije jasno da se debljaju jer ne troše dovoljno kalorija.
    I omalovažavanjem stručnosti doktora.
    I dovođenjem u pitanje i tuđe inteligencije i iskrenosti u unošenju i brojanju kalorija.

Tj. za nepristojnost ide ona stara "rugala se šerpa loncu..."
    Posljednje uređivanje od pulinka : 23.12.2022. at 11:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •