Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Nama često na služb putovanjima organiziraju večere s unaprijed definiranim menijem. Kolegici na tom režimu je bilo vrlo nezgodno u dosta situacija znala je čak ostat i gladna a mi cijeli dan sastančimo. Striktno se držala zadanog pa ni desert nije jela a fino bi popunio rupu u želudcu. Hahaha
Jooj šuti hahaha, nekidan smo imali neki kao poslovni ručak na regionalnoj razini. Gledam po tom stolu, od mesa sve što je piletina je pohano, ne mogu zbog glutena. Ovo što je pečeno je svinjetina, ne jedem svinjetinu. Gledam šta ima osim mesa, ima pohani sir, neka tjestenina sa sirom i brokulom, pa neke okruglice iz kojih vidim da curi sir opet. Samo sir, sir, sir, sir. Znači mliječno ne dolazi u obzir. Pire krumpir bio, ali opet mlijeko, jel.

Mislim si pa da kao malo nešto pojedem da ne moram nikome ništa objašnjavati, najgora stvar koja mi se može dogoditi je da povraćam, a najbolja da dobijem osip. Ali opet ako i prođem s ovom najboljom, pa kud ću pred regionalnog menadžera s osipom!

I u tim razmišljanjima skužim pomfrit i grilane šampinjone, rekoh barem nešto ajde.

Ali da, nezgodno je. Ajd još kad si "samo" na dijeti, pa dobro, prekršit ćeš ako baš moraš i okej, ispravit ćeš. Ali ljudi moji ja stvarno u NAJBOLJEM slučaju dobijem osip i češem se ko da sam stanica za buhe.