-
Osoblje foruma
Stigao je Wegovy, uzimam ga od 28. sijecnja. Sutra ce cetvrta subota, odnosno doza od 0.25mg, a nakon toga prelazim na cetiri tjedna od 0.5mg. Nemam neke strasne nuspojave, eventualno zgaravicu (na neki drugaciji nacin nego ikad prije) i jedan dan mi je bas bilo zlo, ali nista se nije dogodilo. Zapravo, pitanje je je li mi stvarno bilo zlo ili me uhvatila panika od mogucnosti da mi dodje zlo. 
Jedem vise-manje sve, odnosno izbacujem ono sto mi (trenutno?) ne odgovara. Za sad sam identificirala brokulu, karfiol i prokulice kao zivo zlo. Ne prilazim im do daljnjeg, a kamoli da cu ih jesti. Malo se mucim s unosom vode, ali guram. Preporuceno je 100 grama proteina na dan pa pazim i na to. Nisam promijenila nacin zivota, a ni ritam vjezbanja. Dva do tri puta tjedno smo na taekwondou i to je to. Nemam trenutno vremena za drugo. Trenutne dnevne kalorije su izmedju 1600 i 1800, kao i prije Wegovyja. Ono sto se promijenilo je nestanak gladi i interesa za hranom, sto znaci da nisam gladna nikad, a ni tad. Ponekad popijem i/ili pojedem nekoliko stotina kalorija iz proteinskih plocica i shakeova (sa stevijom ili erithritolom) cisto da dodjem negdje u taj preporuceni razmak.
U 20 dana sam izgubila 3.9 kg i oko 6-7 centimetara obujma u struku. Danas sam obukla traperice koje nisu isle preko guzice prije otprilike dva mjeseca (kad sam ih zadnji put izvukla iz ormara) i bez problema provela dan u njima.
Na prvu kontrolu idem tek 17.3. pa ne znam nista ni o cemu sto ne mogu sama vidjeti, osim jedne zanimljive cinjenice. Zadnjih 6-7 mjeseci mi je resting puls bio 80-82, neovisno o bilo cemu. Otkako sam pocela koristiti Wegovy, resting puls je u konstantnom opadanju i trenutno je na 72. Za sad je jedino objasnjenje pretpostavka da je Wegovy doveo inzulin u red i da se tijelo ne muci od 0 do 24 s hranom s kojim nije znalo sto bi.