Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cheat day ne znači prežderavanje sa slatkim ili nečim drugim.
    Ja to za sad ne koristim, ali zna se da se na dijeti s vremenom usporava metabolizam i onda kilaža neko vrijeme stoji, a ljudi koji ne znaju kako tijelo funkcionira gube volju i zaključe kako oni ne mogu smršaviti što je potpuno krivo. I posljedično odustanu od dijete i nastave po starom.
    Bilderi imaju dan za "punjenje" i taj dan jedu malo više upravo zato da izbjegnu usporavanje metabolizma i smatram da koncept cheat daya nije loš ako se pametno koristi.
    Moj pristup prehrani je dijabetička prehrana i zapravo to nije nikakva novost, ni čarobna dijeta. To je način života.
    Dugoročno dovodi i do gubitka na težini, a zapravo je primarni cilj regulacija šećera u krvi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Cheat day ne znači prežderavanje sa slatkim ili nečim drugim.
    Ja to za sad ne koristim, ali zna se da se na dijeti s vremenom usporava metabolizam i onda kilaža neko vrijeme stoji, a ljudi koji ne znaju kako tijelo funkcionira gube volju i zaključe kako oni ne mogu smršaviti što je potpuno krivo. I posljedično odustanu od dijete i nastave po starom.
    Bilderi imaju dan za "punjenje" i taj dan jedu malo više upravo zato da izbjegnu usporavanje metabolizma i smatram da koncept cheat daya nije loš ako se pametno koristi.
    Moj pristup prehrani je dijabetička prehrana i zapravo to nije nikakva novost, ni čarobna dijeta. To je način života.
    Dugoročno dovodi i do gubitka na težini, a zapravo je primarni cilj regulacija šećera u krvi.
    A je samo što mnogi taj cheat day ne koriste na ispravan način nego se taj dan prežderavaju s nečim što im jako fali, a to najčešće budu gomile šećera ili junka.
    Barem svi oni koje poznajem su tako koristili taj dan. Meni užas.

Kaae bravo za kile
    Jel imaš neke simptome ozbiljne od kovida ili relativno laganini prolaziš?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •