Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Bome to nemrem ni ja.
    Eventualno dva kuhana jaja i to jedva, mada ih sad skroz izbjegavam zbog kolesterola.
    Zrnati sir i salata? Tofu i salata? Pileća prsa i salata ili lešo povrće? Losos i salata ili lešo povrće? To nema puno kalorija, a ima volumen i zasiti.
    Evo meni je ovaj jelovnik 10x privlačniji od 3 kuhana jaja sa salatom.

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Napisala sam ako sam gladna mogu, većinom to bude jedno do dva, no ako pojedem i treće i to rijetko odjednom nego tipa u 9 i 13 sati to je meni čist ok. Sve skupa ne pređe 500 kalorija, znači ostane za ručak i večeru barem još 700.
    Ma ja ne mogu zamislit da pojedem 3 kuhana jaja. Jednostavno ih ne volim toliko. Meni je jedno kuhano jaje dosta za mjesec dana. Znam ga recimo dodat u marendu i slično.

Moj definitivni favorit za doručke i večere je svježi (najčešče zrnati) sir, dodam malo bućinog i vrhnja, nekad i lanenog ulja ili lanene sjemenke, nekad kukuruz, nekad kuhano jaje sa strane, ovisno šta imam u hladnjaku. Prodala bi se za svježi sir. Njamaaa.

Kaae, zaboravi ti zahvalit na pojašnjenju osjećaja gladi i sitosti. Bome baš čudan osjećaj.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.03.2023. at 23:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •