-
R8 - Trebamo pomoc pri oglasavanju - Plakati za download
Ako imate mogucnost isprintati 2-3 crno-bijela plakata formata A4 i/ili neku kolicinu crno-bijelih flajerica formata A6 (4 komada na A4) te ih poljepiti po kvartu i/ili podijeliti prijateljicama/kolegama i i sl. te nam na taj nacin pomoci u oglasavanju rasprodaje mozete ih skinuti s naseg portala na sljedecim linkovima:
Flajeric A6 formata i/ili Plakat A4 format
-
e da
zaboravila sam reci da bi bilo super kad bi nam napisali ako ste skinuli i isprintali plakatice i otprilike dio grada/kvarta koji mislite njima pokriti
-
evo, radim na printanju flyera. popodne budu pokeljeni po strojarskoj i dijelu vukovarske na tom potezu gdje ima puno, puno mama i još više djece...
-
hvala na pomoci petarpan
-
mogu i ja ali tek u ponedjeljak(Brezovica,Botinec)
-
:D
hvala ti puno studena!
-
Ostavit cu flyere u knjiznici medvescak kod dzamije (valjda ce pristati) i zamoliti da stave plakat...drzte fige
-
super super!!!
stvarno ne znam kak davam velim kolko nam znaci sto nam tolko pomazete
-
puno vam hvala curke-velika pusa
-
Osoblje foruma
ja ću probati ostaviti flajerčiće u Mercatoru i definitivno sutra po neboderima u Čazmanskoj (Vrbik), probati ću nešto pokeljiti po Petrinjskoj....
-
odlicno mamasanica
-
Ostavila i to na odraslom i djecjem odjelu - tamo su se tete odusevile i razgrabile flyere :D
-
Osoblje foruma
-
odfuram ja i u knjižnicu u gajnicama
-
nazalost samo dva sam isprintala (jer je printer ostao bez tinte) i priljepila ih
na Savici
1. kod dm-a, a 2. u velikom parku na stupu
-
-
Isprintala sam desetak plakata pa ću ih poljepiti u svom kvartu, Mikulići, Črnomerec (okretište), Kustošija (ako uspijem).
-
-
ja ću plakate staviti na vrtiće i knjižnicu u Travnom, te na nekoliko stupova na platou mamutice
možda još koji negdje usput gdje mi se učini zgodnim....
-
Bilo bi dobro dati plakate u vrtice, pa ako imate volje....:smajlickojivrbuje:
-
Bum i ja koji stavila u svoju zgradu (ima puuuuno male djece) i po kvartu! :D
-
-
Upravo printam. Stavit ću na svoju zgradu i flyere na par mjesta po Dubravi, a dala i frendici za Utrine
-
evo i ja cu sutra staviti u svoj vrtic na Malesnici, nadam se odazivu
-
-
Osoblje foruma
od ponedjeljka je MM opet na poslu pa cu ga zicat da mi isprinta par komada (nemamo printer) i zaljepiti u 2 vrtica u vrbiku i koji park.
-
ja sam već stavila na poslu
. nije baš oriđiđi - ali sam nakeljila sliku rode i obavijest s portala na isti papir .
-
kakav lipanj?
jel ovo stari topic ili kaj ? ili sam ja prolupala.
-
Osoblje foruma
cure ovo je stari tropic za R8...sad se priprema R9
-
-
kad nema drugog posla ajde kopat vinograd ... bitno da mi radimo.
MM i brat posjekli vinograd čim su dobili vlast u ruke, a MM poslije toga otišao na faks
-
Osoblje foruma
-
pa ovako ti je bilo: moja svekrva i šogorica su jako vrijedne žene, nije bitno kaj se radi, bitno je da se uvijek radi ... tako su svi išli na okapanje vinograda kad nije bilo drugog posla (a znate i samo kako je na selu tih trenutaka jako malo) ... dok MM i brat nisu odlučili da oni ne piju vino, pa im ne treba niti vinograd - i od tada nema više vinograda (ali nisu pile vino niti njih dvije, a i svekar rijetko).
E tak ti je i ovo - nije bitno kaj je plakatić stari i post stari - bitno da se nešto radi, Sociere lijepi plakatiće po svojoj firmi sve u šesnajst. A ja isto stisnula send u sve vrtiće u vžd županiji - kad skužim lipanj ?!, kakav lipanj.
-
curke u pon. ujutro cete imat novi plakatic, za rujansku raspordaju, na portalu za down.
stavila bi ga sad al mi je ostao u racunalu koje mi je na poslu a nemam snage ovaj cas radit novi
-
faxiram u vrtiće u Varaždinu
-
Osoblje foruma
-
skinula sam s portala novi - 23.09.2006 je datum, jel tako?
-
Osoblje foruma
da. ima nize topic s plakatom r9
-
Evo printam i stavljam u vrtić u subicevoj "vedri dani"
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma