-
Joj ja vodim s njima bitku, ne mogu nikako naci ono svoj, probam isto , neki mi budu super prvi put, a drugi uzas, svaki probam po bar dva dana jer sam se jednom tako opekla.Probala sam Coco Chanel, odusevila se, tako puderast divan ma milina i kupila koza bocicu od 100ml i eto spricnula par puta i stoji kao i drugi.Frendica ima Gucci Rush 2 na njoj prekrasan na meni uzas, onda druga je vjerna Angel Thierry Mugler, ma ono stvoren za nju, njen potpis ma bas prekrasno tako neobican na njoj, na meni uzas.Cak sam jedno vrijeme mislila kupit od Thierry Mugler Alien i sva sreca da nisam ne znam kako sam pomislila da mi stoji taj parfem.Ok mi je bio od Versace Bright Crystal ali sam ga prestala koristit jer je postao posvudusa.Sada cesto stavim od Lusha Karma parfem ali bi si bas voljela nac neki svoj, ono da je bas potpis divim se ljudima koji u tome uspiju.Eto kod mene stoje parfemi godinama kad ni jedan nije to to.E i fin mi je Chanel Chance Tendre ali na meni brzo nestane kao i Chanel Chance Vive
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma