Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
Ja obično u "djutiću" na aerodromu, dok švrljam i čekam let. Nekako uvijek ubodem neki pravi.
U parfumerijama uopće nemam naviku probavati mirise i nikad ne idem u namjensku kupnju parfema.
Moj trenutni zimski favorit je Cartier La Panthere, a ljetni Viktor&Rolf Flower bomb i Hermes Rose Amazone
spominješ cartier. mmm da mi je negdje naći njihov "so pretty", to je stari miris iz '95., jedan od mojih prvih parfemskih ljubavi.

kako ih biram... ili mi je zanimljiv na prvi šnjof ili nije, a ako baš idem probati nešto određeno, pošpricam se i isto izađem van do neki slijedeći put, ne kupujem odmah.
"la vie" od lancoma je meni super, ali na mojoj koži je bio nepostojan, nevjerojatno nešto za tako jak parfem! isto mi se dogodilo i sa "miracle" isto od lancoma.
zaključila sam da s lancomom više ne želim raditi, biram druge kuće, očito da ja imam nepoćudnu kožu za njihove mirise :D

primjećujem da što sam starija, više me obaraju slatkastiji nego svježiji, ranije je bilo obrnuto.
inače imam hrpu parfema, ali nisam rastrošna ni kriva - dobivam ih na poklon.
trenutno nosim bvlgari aqva divina, dobila za božić i ok je, ali nije skroz moj.
a parfem za koji me apsolutno svi pitaju je jpg "madame" - isto ga nisam uspjela naći kod nas u parfumerijama.