Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
Čitam ova objašnjena na webu parfumerije - kao pjesme zvuče... prekrasno... ali ja ništa ne razumijem miris korijena zaprljanog zemljom?? (odoh u vrt iščupat korijen...) a za neke biljke jedva da sam ikad čula ... a o jedinstvenosti i skupoći "spem whale" mirisa ne bih ...

Po tom pitanju sam neuka i jako mi je žao... isto tako ne razumijem se u vina (inače ništa ne pijem, nije mi ukusno), ali voljela bih znati što ponuditi nekome uz koje jelo i znati o čemu drugi pričaju kad pričaju da je baš fino, mirisno, punog okusa itd.itd...
Jooj i meni su ti opisi SF, ništa ja to ne osjetim, znam samo reći dali mi se sviđa ili ne.
Tako sam ja jednom čitala opis nekog vina i pisalo je okus mokrog kamena, pa sam nazvala MM-a i pitala ga jel kad lizao mokar kamen , rekao mi je da nisam normalna.

A jeste primjetile kako s godinama jedan te isti parfem na vama ne miriše isto? Od neke 20-25 sam nosila Kenzo Jungle. Nije bilo osobe koja me nije pitala koji parfem imam jer miriše božanstveno, ono baš je bio stvoren za mene. Nakon par godina probam ga ja ponovno i strahota, smrdio je na meni.

Uglavnom, kako par dana nosim taj tester La vie est belle, sviđa mi se i mislim da ću njega kupiti, a onda na ljeto potražiti neki laganiji.

Dali je netko probao Lady Million-Paco Rabanne? Kolegice na poslu ga stalno spominju da su ga prije koristile i da je savršen.