-
kod nas je mm zadužen za parfeme jer u tome uživa i ima bolji nos.
obično se mota po parfumerijma pa donese hrpu testera ili našpricanih papira pa to onda danima šnjofa i maltretira me s tim.
jedno vrijeme je bio opsjednut vetiverom i vetiver mi je izlazio na uši, djeca su mi mirisala po vetiveru, kuća sve.
sad je htio neki koji miriši na kožu, duhan i sandalovinu pa mi je cijela kuća mirisala po nekakvom tamjanu tjedan dana od tih papirića. na kraju je izabrao neki koji je ok, ali ga zezam da miriši ko neki djed, malo je onako retro staromodan.
obično mi on kupuje parfeme, ali ih nemam ni približno ko on, on ih ima milijardu
zadnji sam tražila da mi kupi ball d afrique od byreda iz topa, koji je donio sebi za probati tester, pa mi se svidio.
ja mrzim citrusne i svježe parfeme, volim da su onako malo bezobrazni. volim ck euphoriu, guerlain petite robe noire, dobra mi je bila od diora black dahlia, ne znam još što sam nosila, provocative interlude od elizabeth arden, shiseido zen, givenchy play...
midnight rain od la prairie mi je bio super super, ali kad sam ga kupila me je boljela glava od njega pa sam ga poklonila dalje,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma