Gledala sam na pretražniku ali nisam našla da ste o tome razglabali, a ja sutra ili najkasnije u četvrtak moram kupiti oko 40 kvadrata pločica.
I to mi se nije uopče činio neki problem dok nisam jutros otišla ih kupit. Mislila sam doći ću u dučan, SIGURNO ću naći neke koje mi se sviđaju, i cijenom i bojom, i to je to. Kad ono nakon što sam obišla par dućana došlo mi se plakat. Svakog dana sam uvjerenija da rađanje i nije neki problem, uspoređujući ga sa nalaženjem i pronalaženjem zajedničkog jezika sa majstorima, gđom od koje smo kupili stan (ostavila nam neplačenih računa i sl) ali to je druga priča
zato vas molim pomognite mi bar u današnjoj dilemi:
danas sam otkrila da imaju keramičke i porculanske pločice. Teta u dučanu kaže da su porculanske bolje jer da su po svom sastavu tvrđe od keramičkih.
Moj majstor kaže da se porculanske kližu i da na njima ne treba fuga, a na keramičke da ide fuga pa da sama odlučim.
Šta vi mislite, što se tiče cjene nije neka razlika, dođu i jedne i druge oko 100 kn.
i još nešto, čisto estetski?
jesu li u vas pločice iste i u hodniku i u blagavaonici i kuhinji ili različite?