Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Usisavač i parni čistač 2u1

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Usisavač i parni čistač 2u1

Cure, ima li netko usisavač s vodenim filterom i parni čistač u jednom?
    Našla sam samo Karcher za 5000kn i neki Hoover - http://www.hoover.hr/default.aspx?id=154, ali taj ako dobro čitam specifikacije nije s fodenim filterom, a ja bi baš da bude!

Čudi me da nema više tih 2u1 usisavača. Da pušta paru, ali i da vuče.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ima li netko usisavač s vodenim filterom i parni čistač u jednom?
    Našla sam samo Karcher za 5000kn i neki Hoover - http://www.hoover.hr/default.aspx?id=154, ali taj ako dobro čitam specifikacije nije s fodenim filterom, a ja bi baš da bude!

Čudi me da nema više tih 2u1 usisavača. Da pušta paru, ali i da vuče.
    Ne kužim.

Voda koju koristi vodeni filter ne može se koristiti za proizvodnju pare jer kroz njega usisavač vuče svu onu zmazanoću koja inače ide u vrećicu. Ako nisi to nikad vidjela, uskoro hoćeš. To je BLATO i tako gadno da sam se često pitala kako mi kuća može biti tak zmazana... I taj sauger bude blatan doslovce tako da ti se želudac okrene, skupa s filterima. Ponekad, ako preskočim jedan vikend usisavanja, to bude doslovce strašno i ne usudim se izliti tu vodu u zahod - radije izuzmem tu masu (gustu i odurnu) i bacim u najlon vrećicu pa u smeće, jer se bojim da mi ne začepi wc.

Parni čistač ne prlja vodu. Samo ju koristi za proizvodnju pare. To nemam, probala kod susjede i nije me se nešto dojmilo.

Ako bi postojao neki uređaj kombinirani za paru i vodeni filter, trebao bi imati dva odvojena spremnika.

Ali ne pratim trendove, pa možda fakat postoji neko čudo. Čini mi se komplicirano. Nije to za mene....
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 25.01.2017. at 11:22

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

e da, postoji i košta puno! karcher sc7 tako nešto. vjerojatno upravo ima dva spremnika.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ima i Zepter inačicu samo je malko teža za lovu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Offt. da li netko zna može li se kod nas unajmiti te strojeve onak, prek vikenda, za generalku...

Ja NE BIH to kupovala jer mi ne treba na dnevnoj ni tjednoj bazi, ali bih recimo očistila kuću time 2x godišnje. Za to mi se ne isplati davati preveliku lovu, a nemam svu tu skalameriju ni gdje držati u malom stanu. U inozemstvu sam znala to vidjeti, u shopping centru znalo je biti po desetak takvih i unajmiš si ga na dan-dva, koliko ti treba.

Ima industrijskih koji se koriste za čišćenje prostora nakon adaptacije - recimo ovo: http://www.web-trgovina.profi-al.hr/...usisava%C4%8Da

Nisam vidjela da ima tih s vodenim filterom i/ili parnim čistačem, a to bi mi recimo odgovaralo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •