Svi su pobacaji bili do 10 tjedna.
Prvi skoro 6 + 6,
Drugi u 9 ( ali se plod prestao razvijati u 7 tj )
Treci u 8 tj ( ali ovaj put se sve jako sporo razvijalo, od pocetka nije bilo dobro, sumnjali su na vanmatericnu, beta je bila jako visoka a vidjela se samo GV, pa se tek u 7 tjednu vidio plod i srce je na kraju kucalo i onda u 8 vise nije ( velicina ploda je bila za 6 tj ).
Sve se vise manje dogadja u tom 6 ili 7 tjednu kod mene.
Imam neke mutacije gen.za trombofiliju, pa mi je ovaj put uveden i Clexane, ali to naravno nije pomoglo ovaj put posto nije sigurno bila rijec o tome.
Svakako cu porazgovarati sa dokt.koja me vodi, koja se takodjer bavi i mpo ali nekako mislim da me nece slati na to posto sam tri put ostala prirodno T.
U Hr.ne rade ovaj postupak PGD ?
A nazalost da idemo u Maribor ili Prag nismo u financijskom mogucnosti sada. Naravno, ako se ovako nesto bude i dalje dogadjalo, to ce nam svakako biti i opcija, samo se nadam da nece vise
Nisam sigurna da li je i prije bila krom.greska zato jer bi sve bilo u redu do odredjenog tjedna, plod bi se vidio vec sa 6 + 1 tj.srce bi kucalo tada i onda samo prestane.
Tjesim se da mozda, slijed.put, da ce mi clexane pomoci ako je bilo u pitanju trombofilija.

Ali svakako cu porazgovarati s mpo dokt.
Hvala cure