Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
Evo za početak pozdrav i tebi i zelim vam srecu, da sto prije uspijete!
Za razgovore se ne trebas bojati to je potpuno opusten razgovor pricate o sebi, odmosu vasem hobijima, poslu..stvarno nista strasno, testiranja su meni bila jednostavna, mm-u je trebalo duze jer je previse razmisljao, najbolje odgovoriti na prvu sto ti dođe.. Mislim da tvoja strucna sprema nebi trebala biti neki odlucujuci faktor, al ispravit ce me vec netko ako nisam u pravu..
Drago mi je da zelite posvojiti vise djece al savjetujem da se ne ogranicavate na tu dob od 3mj, jednostavno dvoje djece do 3 god starosti..
Pozz
Joj hvala vam na odgovoru.! Kazem bas me to muci vezano uz tu moju strucnu spremu najvise i te testove.! Ako se smije znati,vi jos cekate ili ste vec posvojili dijete? I ako jeste koliko je dijete bilo staro i koliko ste dugo cekali? Mi smo napisali i za malo dijete do 3 mjeseca samo iz razloga toga sto zelimo proci s tim malim dijetetom sve od mjenjanja pelena,puzanja,progovaranja prvih rijeci da i mi to dozivimo jel kazem,ne znam da li budemo ikad mogli imati svoje dijete.! Samo zbog toga!