-
Hvala na informacijama. Meni je problem što radim, a bolničke ambulante uglavnom rade za vrijeme mog radnog vremena, pa mi je najidealnija varijanta ići privatno. Zvala sam već spomenutu kolegicu kojoj je dr. Roki radio carski rez, ali ona ne zna da li on radi i privatno jer nije kod njega kontrolirala trudnoću, ali kaže da joj je netko rekao da svi (ili neki od njih) imaju svoje e-mail adrese na koje ih se može kontaktirati. Nedavno je bila na nekoj kontroli kod svoje doktorice u Poliklinici Sunce te se, budući da ove godine planiraju drugo dijete, informirala gdje joj je onda najbolje kontrolirati trudnoću i roditi, s obzirom na loše iskustvo od prije. Rekla joj je da je Merkur ipak OK i nahvalila stručnost većine doktora, te budući da oni imaju ugovor sa Merkurom da će joj ona u tom slučaju nekoga preporučiti. Poučena iskustvom od prije kaže da je i njezino mišljenje da je bolje odmah na početku trudnoće imati doktora u bolnici kome se u slučaju bilo kakvih komplikacija može obratiti. Kada je došla roditi doktoricu koja ju je primila prvi put je vidjela, kao i većinu drugih doktora, osjećala je da sve ide presporo, suprug je u nekoliko navrata želio intervenirati da vidi što se događa ali su mu stalno ponavljali da je sve u redu i da porod samo što nije završio, te se nemalo iznenadio kada su mu rekli da je porod tek nakon 15 sati završio hitnim carskim rezom.. Dr. Rokija jako hvali jer kaže da je on prvi zaključio da porod sporo napreduje iz razloga lošijeg položaja djeteta te da je potreban carski rez. Malo sam pretražila I tekstove na forumu i vidim da ima dosta proturiječnih informacija o jednim te istim doktorima. Neki su jednima super drugima ne. Iz svega ovoga izgleda da je možda onda najbolje ići kod dr. Rokija, ali ne znam da li on radi i privatno (čula sam da recimo u Petrovoj neki doktori rade privatno popodne u bolnici, ali ne znam da li i u Merkuru). Nezgodno mi je nazvati bolnicu i to pitati pa ako netko zna neka mi javi, može privatna poruka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma