Citiraj MalaRiba prvotno napisa Vidi poruku
Učiteljica nam je rekla na informacijama u sri da nekad uzviknu prije odmora (netko od klinaca) ''tko se ne želi igrati sa L?'' i onda svi dižu ruku. A kako da kažem, ok su djeca, iz ok sredina, svi bistrići neagresivci. Znači da reagiraju na nju. Ili?
meni ovo mijenja cijelu situaciju.
naravno da su ta sva djeca ok. i naravno da i ok djeci padaju na pamet i sasvim ne ok stvari. poput ove. a iz perspektive tvoje cure, to su strašne stvari.
mislim da niti jedan psiholog ne može pomoći tvojoj curici da se nosi s ovim problemom.
zamislite se vi u toj situaciji, na poslu.
ništa ona njima ne radi tako strašno, a da bi ovako na nju reagirali.
i cijela ta situacija se može promijeniti vrlo brzo, mima, mislim da čak iz dana u dan. djeca uzmu nekoga na zub, drugi dan su najbolji prijatelji.
no, ovdje, razred ima - problem.
obrasci ponašanja u razredu - nisu dobri i ne valjaju.

i zato, apsolutno potpisujem tang.

malariba, ne znam kontakt. ja ti u principu nisam sigurna koliko bih ju vodila psihologu, odnosno, sigurno - ne bih.
skupne radionice učenja socijalnih vještina, ovo o čemu je čokolada pisala, to da.
najbolje bi bilo kad bi ih svi u razredu zajedno imali, ako je škola uključena u program - školaa životnih vještina il tako nekako (naša je), odlična prilika da se tome posveti.

ulet rehab - isto apsolutno potpisujem!