Cure samo da znate da sam sinoc pocela ovo pisati i zaspala pa evo da dovrsim....
Ali prije svega dobrooo jutrooooo!!!!
Hvalaaaa ..iiiiiii nadam se da ce mi se jos netko ubrzo pridruziti...
Prije nego pocnem nabrajati samo da kazem da po svemu sto sam procitala i sad i to dozivjela mogu reci da ne postoji simptom koii ce biti tj zamjeniti najraniji test da ces moci reci-aha to je to!
Dakle,od O sam imala iscjedak...bijeli,neke dane gusci neke rijedji ( i onih 3-4 dana sada nedavno je bio kricavo zuti) ali svih 14 dana ga je bilo i to dosta sto je neobicno za taj dio ciklusa. Ali naravno to je mogla biti i npr neka upala a ne nesto za sto sam se mogla uhvatiti.
Nadalje,nekoliko dana nakon O me svaki dan pocelo probadati u krizimA,i to bi bilo tokom svakog dana 2 do 3 puta i bilo mi je sumnjivo jer me nikad nisu boljela ledja ali opet s druge strane, u tom periodu sam veci dio dana lezala pa sam ja to povezala sa tim.
Ono sto je meni osobno bilo naj naj ocitije da nesto nije kao inace su dvije stvari:1. Kosu operem danas i sutra popodne je mogu opet prati i 2. Pocela sam se ceskati po cijelom tijelu. Svrbuckalo me stalno nesto. Za ove dvije stvari nisam mogla naci objasnjenje a opet su mi bile toliko neuobicajene da me bilo strah svrstati ih u simptome da me netko stvarno me posalje na psihijatriju.
Znaci sve sto inace cure nabrajaju pod standardne simptome je bilo tu ali ne toliko ocito da bi se alarm upalio nego isto kao i pred M osim ovih par sitnica...