[QUOTE=Giovi;2965963]Fitnessgirl nisam...bio je samo taj bijeli iscjedak (i zuti)...
Nivana ovo mi je bio prvi ciklus sa trakicama,i ako se dobro sjecam prvo mi je bila trakica za mikrosekundu svjetlija i drugo popodne (18-19h)su bile iste ali mi nismo mogli bebiti i bila sam luda i tuzna i bijesna...mislim da sam tu pisala kako imam osjecaj kao da je sve protiv nas... i drugi dan tj negdje oko 12-13h smo skakutali ali s obzirom na pozu pored koje je puno toga izaslo nisam si davala previse nade...

sve ja pratim i znam cijelu stvar, samo kad si pocela koristit lh trakice nije mi bilo jasno i(nisam htjela sad ici 10 stranica nazad)...znaci za sve ima nade...sad samo bez stresaaaa

Chiara,mislim da smo jednako nestrpljive...

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
Jesam ti rekla za suncani iscjedak pa mi nisi vjerovala. Jesam ti rekla da su kinezi pouzdani pa mi nisi vjerovala. Jesam ti rekla da plivaci prezive i onaj odnos sto je bio prije ovulacije pa mi nisi vjerovala. Morat cemo ozbiljno porazgovarati.
sam ti nju našpotaj....to če ujuedno biti lekcija svima nama koji smo uvijek u losem raspoloženju...

Citiraj Giovi prvotno napisa Vidi poruku
Hahhhah...ludjak...mi rekli samo najblizima...do njegove objave...ali samo jedan frend je valjda vidio u te dvije minute pa nije strasno...

A kinezi,ja ne znam stvarno sta bi rekla...neka se oni drze lh i rize...
a fb ja neznam sta ce to biti, moj muz na fb nije iso ni gledo do prije dva tjedna, sad se navuko....a prvo je imo stav da ga trebamo obrisat obadvoje, al ja se nisam dala, i tako skoro proslo 6 godina braka i evo ga on se navuko a ja skoro vise i neidem...
ja mislim da cu ja otić kod ginekologa i tam ukrast jedno 10-15 kineza sto oni imaju u ginekoloskom wc-u...ahhahahahahahaha
da netrosim vise...