Curke moje drage,pozdravi svima, već dugo vas čitam

sada sam vam se odlučila pridružiti, ne znam na koju temu da pišem , vidim da sve ovdje jedva čekate svoj + kao i ja pa ću tu. Pokušati ću biti što kraća

oprostite ako bude dug post.
Dakle prošle godine sam imala spontani pobačaj u 8 tj trudnoće, tuga je neopisiva jer je beba bila tako jako željena. Nakon spontanog neko vrijeme smo se pazili zbog mog oporavka. Sada unazad 3 mj smo odlučili ponovno raditi na bebaču. Prvi mjesec je bilo neuspješno, drugi mjesec sam odlučila koristiti LH trakice međutim također - na mom testu i čak nekoliko dana ranija menga. Ovaj zadnji ciklus se napokon nadam da je to to.
Zadnju mengu sam imala 06.02., Lh trakice su pokazale 2 crtice 18.i19.02 što smo iskoristili :D Sada menge još nema

kasni cca 6 dana. Test za trudnoću sam radila nakon što mi je 2 dana kasnila te je bio negativan

radila sam ponovno test jučer 5 dan kašnjenja i pokazao je jaaaako jedva vidljivu drugu crticu, jako sam znatiželjna i nestrpljiva :D je li moguće da sam trudna. Grudi me bole i narasle su barem za jedan broj, trčim na piškiriškenje češće nego inače i ujutro mi jako bude mučno na pastu za zube pa čak i na vlastiti zadah. Je li imala koja slične simptome? ili da joj se dogodila slična stvar nema crtice ili jako slaba crtica?
hvala Vam puno svima unaprijed na savjetima i komentarima