Ajmo sve cure s gornje liste da otvorite novo odbrojavanje zajedno. Godina je odlicno pocela, a i ovaj mjesec vec 2 plusica. Imam osjecaj da ce ih biti jos. Drzim vam fige
Hvala svima curke moje drage i želim i vibriram za vaše plusiće, svakako javljajte ishode držim vam figice na najjačei šaljem zagrljaj podrške
Hvala vam na čestitkama! :pusa: Jutros smo bili na Sljemenu, kod mame/bake na ručku i jedan lijepi vikend provodimo.
A tek ovdje sto sve ima!Koliko ljubičica! I jos jedan plus stigao, Marlena čestitam!
Nivana, sam si ti sve umišljaj i ubrzo si potvrdi da je sve stvarno!!!
TheMarlena čestitamkada je prvi pregled, jesi se već naručila?
Nivanada simptomi dovedu do plusa! Kad bi mogla pišnuti test?
Giovi da li ideš danas vaditi betu?
Jutro!
Marlena čestitam!
Kod mene nema ništa, jučer su me počele boljeti sise, odnosno bradavice, kao i obično pred M. Koji mi je dc, 27. mislim...Do kraja ovog tjedna bi trebala doć M. Ne nadam se. Imam osjećaj da ću znati dok budem t, nekako, ne znam. Zasad nemam nikakv filing...
Grlo me bolucka, umorna saaaam...I gladna!
E da Mami oćeš molim te mi samo ispraviti nick u listi, piše Nivember a November je![]()
♥ lista za: 13.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc ll
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Marlena čestitam!!!! November, nije ništa. sve što si nabrojala su znaci povišenja progesterona...e sad, dal je t ili m vrijeme/ili test će pokazati. Recimo,mene već 3 dana bole cice, tak da ih nemrem pipnuti...jučer i danas imam osjećaj kao da će mi doći m, a prije 3 dana blagi spotting, Naravno, i žuti trag nakon toga. Začepljen mi je nos i jučer i danas sam imala glavobolju, jelo mi je promijenilo okus( ali bolesna sam pa vjerojatno zato). Samo kažem da svi ovi simptomi se mogu pripisati povišenju progesterona jer ako nisam ovulirala 8 DC (a vjerujem da nisam jer sam imala nisku temperaturu dane iza) nije vjerojatno da sam T.
Posljednje uređivanje od tocekica : 13.03.2017. at 10:07
Nivana, November, Fitness i šiškica~~~~~~~~~~~~27 DC, da bar sve sutra pišnule II i zajedno s giovi otvorite odbrojavanje.
Nivana, hvala na čaju...evo baš ga pijuckam *)
Cestitke Marlena!! Cini se da moji folikuli strajkaju ovaj mjesec. Najveci je od subote ujutro narastao jedva 1 mm i sada je 15 mm. Dr. misli da je to - to i da nece bas vise rasti. Sad moram pricekati nalaze krvi da vidim uzimam li ipak stopericu ili cu na jos jednu fm. I mene je uhvatila neka prehlada i grlobolja. Bar se necu previse nadati ovaj ciklus...
marle- mislim da neću raditi test, narucena sam kod ginića 23.3...možda dan prije neg idem tam da znam na cemu sam...ako nebi dosla prije...
ja nista pretjerano ne osjećam osim najvise sto imam taj iscjedak i ono luda želja za sexom...i konstantni bolovi u tom donjem stomaku lijevo i desno...onak žiganje.
aj dobro i glad(to ne racunam) kad razmislim ja sam uvijek gladna ...![]()
Dobar dan curke...evo kavice...bez kofeina je ali sta sad?
Marlena cestitam od...
Ostale ajmo plusice na sunce...ja sam od 5h ujutro na nogama i Marle vadila sam betu...ìiiiiiiiiiiiiiiiiii...nalaz je tek sutra poslije 14h...a bas sam se veselila da cu dobiti danas dobar rezultat pa da mirno mogi cekati pregled...sta ima kod vas?
Nemam...i dalje mi se kosa zamasti u jedan dan,cice osjetljivije ali nista strasno,iscjedak i nemam neku zelju za jesti ali kada krenem nemam zelju ni stati...![]()
Giovi pa kako tako dugo?
Mene sise počele nekako čudno bolit. Znam da je rano za ikakve simptome ali eto. I već me par puta onak ko iglom probolo kroz bradavicu.
Giovi ~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu.
A vadila sam ju u SUncu a kod njih se ceka 1 dan...to su mi napomenuli i rekli da inace zene idu negdje drugdje kada to kazu... e da,novi simptom su vjetroviiiiiii... imam buru doma svaki dan...![]()
I za simptome nije rano jer su meni poceli odmah nakon O...![]()
♥ lista za: 14.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc ll
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Jutrooo!
Kavica, čaj, ness, kakao kuhani! Poslužite se!
Giovi ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Ljubičice ima li koja namjeru pišķt?
Jutro cure...evo kavice i kod mene...naravno bez kofeina...sanjala sam da mi je beta bila 8 i da sam bila sva tuzna i depresivna i da si mi ti Mami rekla da to nije lose jer je maximalna inace 20...
Eto dobar pocetak dana...![]()
Dobro jutro!
Giovi, U koliko sati ces znati za betu?
Koliko ljubicicaaaaa!
Natalie, ima li sto novog?
Rekli su mi da ce mi nalaz poslati mailom poslije 2...![]()
Mene peru valunzi. A sinoć mi je bilo tako hladno da sam se tresla u krevetu.
Natali da li ima kod tebe kakvih novosti?
Pozitivka isto? da ne citam previse unazad sta se dogada??
ostale ljubičice držim vam fige svima?
Giovi ako si sanjala Mami zanima me kako si ju sanjala?? kako si ju zamislila? hehheh
e da imam čudnu stvar sto mislite! mala se jutros probudila i kaze sanjala sam nesto!! ja pitam što? ona kaže da je sanjala da će njena baka umrt:__ja pitam kako ona kaze da ju je neki lovac upucao sa strijelom!!! kak joj je to doslo??
Ja neću piškiti, sise su mi sad ok, jučer su boljele za poludit, danas ne toliko..Naduta nisam, lice mi je donekle ok...Imam puno drugih briga pa mi to malo makne misli s ovoga, bar ne umišljam simptome ako ništa.
S obzirom da su zadnji ciklusi bili dosta dugi, imam još par dana fore da M dođe.
Stigao nalaz...111.9
Giovi - lijepa betakoji ti je danas dpo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
20dpo... i meni po danima poslije O cini da je ovo mali broj a ako se gleda nakon O kad je mogla biti implatacijs onda je ok. Bo
Pozdrav, cure! Čestitke Marleni i Sarasvati
Kod mene nema novosti, osim što sam za dijete kupila novi sling. Na stranu to što nisam ni trudna još (ili možda jesam, tko zna)![]()
Ovih dana mala me budi po noći sto puta, tako da sam pomalo zombi izdanje same sebe.
Nikad ne mozes znati kad ti je bila implantacija... to moze varirati i 5 dana od žene do žene. I vise. Bitno je da se beta dupla svaka dva dana. Ako mozes izvadi sutra opet betu, sama brojka u prirodnim ciklusima nije neko mjerilo. U MPO vodama je ali isto nitko nemre znati kad je bila implantacija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znaci po vama je ovo dobra beta?
Dobraaaa!
Nivana da ti odgovorim na pitanje...nisam imala jasnu sliku lica,mutna mi je bila i samo se tu i tamo ocrtao obris lica moje mame...![]()
Natalie zao mi je zbog M...grliiiiimmmm...
A za utjecaj operirane preponske kile ja ti bas ne znam...mozda ce neka druga cura znati...
vecer zenice drage...meni se pripila pivosto ga al ama bas NIKAD nepijem...ja si otvorim i malo cugam...a sta bu bu...tako da na dnevnom redu je pivo poslužite se ...ima cila gajbuša..
![]()
jutro. evo sad je kavica kuhana....ili vam treba da vas malo razdrmamo...bas ste utihnule...
Jutro cure...ja danas preskacem kavicu,odlucila sam prvo doruckovati pa mi kavica sad nigdje ne stane...
Koja nam piski sljedeca? Koja ce mi se pridruziti?![]()