Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: Hitno! Dijete se samoozljeđuje, molim savjet

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ipak, baš zato što se radi o vrlo osjetljivom problemu (svi psihički problemi jesu vrlo osjetljiva tema, naročito kod djece), mislim da je vrlo bitno naći pravu osobu za taj prvi put. Utoliko mislim da nije mudro odmah ići na hitnu psihijatriju bilo kamo, osim ako se ne radi o trenutnoj životnoj ugroženosti.
    evo, upravo zato. sad me već ljutite :D s tim baucima i baba rogama. zašto su onda tako negativni i pomalo tajnoviti natpisi na ovom topiku o upravo logičnom izboru za hitnu intervenciju - dječju psihijatrijsku kliniku? pretpostavljam zato jer ne žele preuzeti odgovornost i poslati dijete doma, pa preporuče hospitalizaciju i lijekove. ne znam što bi drugo moglo biti. valjda kao kad dođeš na hitnu s temperaturom, pa ti, just in case, daju antibiotik.

ako kažu da se na poliklinici, koju ovdje hvale, čeka tjedan-dva i ja bih čekala. tamo imaju tim pretpostavljam i psihijatara i psihologa. ili rebro, što je preporučila sasa.

ja ne kužim ovo - ne bih izdržala. i kakvu hitnu pomoć očekuješ? što se tu može hitno riješiti, a da ne uključuje dulju terapiju, osim procjene jel postoji mogućnost suicida.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 16.02.2017. at 11:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •