nemam osobnih iskustava ali da, o Kukuljevićevoj kola dosta negativna slika...da li samo zato što se radi o psihijatrijskoj ustanovi ili zbog nečeg drugog - stvarno ne znam...

ako govorim kao roditelj, ja nisam roditelj koji ide na hitnu (tri puta ih vodila - tri puta ostali u bolnici, dakle stvarno idemo na hitnu samo kad je krajnja frka), u onom prošlom topiku ne bi dijete vodila psihologu izvan škole , ali poznavajuć do sada svoju djecu, mislim da bi se u slučaju da se samopovrede strčala na neku hitnu isti čas...
I to ne samo zato što bih se bojala suicida, jedno s drugim stvarno ne mora biti povezano...ali, kako prosječni roditelj zna želi li se njegovo dijete stvarno ubiti ili ne? Kako može procijeniti koliko je ozbiljno samopovređivanje? Kako može biti siguran da se dijete neće zeznuti pa se greškom preteško ili fatalno povrijediti...Konačno, kako znate tko je dobar stručnjak za vaše dijete? Kako znate da će dijete i stručnjak kliknuti? Hoću reć, za niš ne postoji garancija, moguće je da će dijetetu trebati dosta vremena da se otvori, surađuje...možda i promijeniti pokojeg stručnjaka...